Acasă » Crime » A ucis două femei și un copil.

A ucis două femei și un copil.

Martha Needle a fost o femeie australiană care a devenit cunoscută pentru comiterea unor crime teribile în perioada la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea. Ea a fost condamnată pentru uciderea a două femei și a unui copil.

Martha Needle s-a născut în 1863 în Anglia, dar familia ei s-a mutat în Australia când ea era tânără. Ea s-a căsătorit cu Henry Needle în 1882 și au avut trei copii împreună. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a fost fericită, iar Martha a dezvoltat o relație cu un alt bărbat, Henry Lamson.

Într-un mod care a generat interes public și șoc la acea vreme, Martha Needle a început să otrăvească membrii familiei ei cu arsenic. Ea a ucis în cele din urmă doi dintre copiii ei, una dintre surori și o prietenă apropiată. Scopul ei era de a obține asigurările de viață și de a-și asigura propria siguranță financiară.

Ea a fost arestată în 1894 și a fost condamnată la moarte pentru crimele sale. În timpul perioadei de detenție, Martha Needle a încercat să își apere acțiunile și să evite pedeapsa capitală. Cu toate acestea, eforturile ei au fost zadarnice, iar în cele din urmă a fost executată prin spânzurare în 1894.

Cazul lui Martha Needle a atras atenția publicului din cauza naturii sale îngrozitoare și a faptului că o mamă și o femeie aparent obișnuită putea comite astfel de crime. Este considerată una dintre cele mai notorii criminaliste din istoria Australiei.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: