Acasă » Paranormal » Cimitirul Stull – cimitirul diavolesc

Cimitirul Stull – cimitirul diavolesc

La 40 de mile de Kansas, pe un drum de ţară, se afla un cimitir unde Satana se simte ca acasă.

Dacă ai întreba unde este casa Diavolului, majoritatea ar răspunde că este undeva prin Iad. Dar locuitorii din Kansas sunt de altă părere. În estul oraşului Kansas se afla un sat liniştit, denumit Stull. Numele a fost dat după Silvester Stull, născut în 1862. “Buba neagră” a satului este cimitirul Stull. La prima vedere, cimitirul pare normal, dar nu şi dacă îl vizitezi. Un şerif local patrulează tot timpul în jurul cimitirului, pancarde care avertizează sunt puse de jur-împrejurul cimitirului, iar dacă eşti prins în cimitir eşti arestat imediat.

O mărturie recentă a fost depusă în “Time”, în care papa Ioan Paul al II-lea, a declarat că a comandat un avion care să ocolească cimitirul. Nu pentru că s-ar teme de şerif ci pentru că nu vrea să zboare deasupra “unui pământ blestemat”. Şi în plus, prefixul satului este chiar 666. Iar drumul care trece prin satul Stull s-a numit până în anul 1905 “Drumul Diavolului”.

Cimitirul a fost citat prin diverse ghiduri şi cărţi oculte şi este unul dintre puţinele locuri de pe Pământ, unde Satana se manifestă după bunul plac. Sunt zvonuri că în fiecare an de Halloween, unul dintre cele şapte drumuri spre Iad se deschid şi Satana însuşi intra în lumea noastră. Se spune că vine la cimitir pentru că acolo este îngropat fiul său. Alte zvonuri vorbesc despre un vârcolac care vizitează cimitirul şi face pact cu Diavolul. Oameni oculţi fac diverse ritualuri satanice, vrăjitoarele stau cocoţate în pini şi trepte care se afla în fata bisericii coboară spre “nicăieri”. Toate aceste lucruri se întâmplă în satul Stull. Vrăjitoarele din pini au fost “vânate” de nenumărate ori de localnici. Altele vin odată cu echinocţiul de primăvară ca să plătească tribut acestui copac, pe care îl considera sacru. Oficialităţile au tăiat pinul, cu o zi înainte de Halloween, în 1998. Dar chiar şi în timpul tăierii, copacul părea mai viu ca niciodată.

Într-o noapte de Halloween, în anul 1999, reporterii de la Lawrence Journal Worl au fost martorii unei scene ciudate petrecută în cimitir. Şeriful patrulă, dar nu a cerut jurnaliştilor să plece, cum făcea altă dată. Aproape de miezul nopţii, înainte de deschiderea “drumurilor” care îl lasa pe Diavol să vină printre noi, un reprezentant al cimitirului a apărut şi a cerut oamenilor să plece de pe acea proprietate. Motivul a fost acela că proprietarul cimitirului se teme că dacă fenomenul va fi mediatizat, o mulţime de fanatici vor vandaliza locul. Însă reporterii sunt de părere că dacă proprietarul le-ar permite să facă un reportaj despre lucrurile ciudate care se întâmplă în cimitir, cu siguranţă alţi curioşi nu s-ar mai arăta pe acolo.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


2 comentarii la "Cimitirul Stull – cimitirul diavolesc"

  1. andrey123 spune:

    Interesant dar in acele morminte sunt ingropate cadavre umane ¿¿

    • barun spune:

      .Lupta notrasa o avem si acasa cu copiii, pt ca ei sunt cei bombardati prin scoli,prin universitati,la munca …peste tot.Ispitele si constrangerile sunt din ce in ce mai veninoase.Avem un razboi pe care ochii copiilor nostri poate ca inca nu-l percep, ceea ce este foarte grav.Ne vom ruga pe ascuns ca in primele veacuri.Cu timpul nu va mai fi oficiala nici-un fel de credinta ,iar ortodoxia se va propovadui pe ascuns in grupuri restranse .Eu asa simt deja.Eu personal am avut si am probleme cam pe toate planurile.Vad o schimbare subtila chiar si din partea celor cunoscuti sau apropiati.Duhovnicia va trebui propovaduita ca in primele veacuri …nevazuta ,dar traita in sufletele noastre ,fara a o arata,poate ca asa va fi o rugaciune mult mai traita si mai placuta Lui Dumnezeu…Romania deja avea si are ffffff multi dusmani,istoria notrasa a fost scrisa cu sangele martirilor .Frati compatrioti botezati intru Hristos,avem ca arma RUGACIUNEA INIMII ,sunteti inca norocosi ,ca sa spun asa,pt ca eu aici deja simt lipsa unui duhovnic ,unei mangaieri duhovnicesti,o vorba dulce simpla a vreunui frate care pe vremuri ca ar fi asteptat si conversat cu mine inainte de spovedanie.Ce vremuri ,ce timpuri,parea toate la locul lor .Duceti-va cu curaj si cautati-i pe acei duhovnici batrani uitati printr-o biserica darapanata de pe la tara.Sa le cadeti in genunchi in fata lor si sa le pupati mainile din partea mea si a familiei mele ,cerandu-le sa va spovedeasca ,sa va dea un sfat si mai ales SA VA IMPARTASEASCA CU SFANT SANGELE SI TRUPUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS .Sa ne rugam unii pt altii cat o mai putem face .V-as ruga,la Sf.Liturghie sa va rugati si pt mine pacatosul si ticalosul,chiar daca n-am sa-mi divulg numele pt ca Dumnezeu ma stie pe mine si pe familia mea ,a tuturor.Deci sa ne rugam unii pt altii.Romania inseamna ORTODOXIE si trebuie vorbita si gandita romaneste nicidecum politic,financiar lumesc .Tocmai de aceea se vrea stearsa (ca e mai la indemana)traditia ,cultura,istoria,arta s.a.m.d.Toate astea ne-au apartinut ca facand parte din Romania ortodoxa.Daca s-ar lua una din astea se poate ajunge usor la ortodoxie pt a o destrama.Tocmai de aceea am fost bagati in UE, pt a slabi din interior cultural religios,pt anu constientiza cand ni se fura “oxigenul”.Totul dinauntru se strica.Trebuie sa nu uitam sa ne iubim fara interes ,in ciuda faptului ca tara notrasa este saracita “oficial-artificial-economic”pt a baga vrajba intre noi.Este un “ingredient”fizic direct pt a ajunge la egoism ,la ura la invidie ,la lipsa de iubire si ce este mai grav a nu te mai ruga pt altii.”Cine se va ruga doar pt sufletul sau,acela il va pierde!”

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: