Acasă » Paranormal » „Doamna maro”, fantoma din Raynham Hall!

„Doamna maro”, fantoma din Raynham Hall!

Raynham Hall este o clădire din Anglia care a devenit cunoscută pentru presupusele fenomene paranormale care au loc acolo, precum și pentru fantoma unei femei cunoscute sub numele de “Doamna Maro”.

Potrivit legendei, “Doamna Maro” ar fi Dorothy Walpole, sora prim-ministrului britanic Robert Walpole, care a locuit la Raynham Hall în secolul al XVIII-lea. Se spune că a fost surprinsă într-o aventură amoroasă cu un bărbat și a fost închisă într-o cameră izolată în interiorul castelului. Se crede că fantoma ei bântuie clădirea și a fost raportată în mai multe ocazii de vizitatori și personalul clădirii.

De asemenea, au fost semnalate alte fenomene paranormale în clădire, cum ar fi apariții neașteptate, sunete inexplicabile, mirosuri stranii și obiecte care se mișcă sau dispar. Multe dintre aceste evenimente sunt atribuite “Doamnei Maro” sau altor spirite care ar bântui clădirea.

Cu toate acestea, există și sceptici care susțin că multe dintre aceste fenomene pot fi explicate prin iluzii optice, efecte sonore sau alte fenomene naturale, iar existența unei fantome la Raynham Hall nu a fost niciodată dovedită cu certitudine.

Indiferent de credințele fiecăruia, Raynham Hall rămâne o atracție turistică populară în Anglia, datorită istoriei sale și presupuselor sale fenomene paranormale.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: