Acasă » Paranormal » Casa bântuită Amityville!

Casa bântuită Amityville!

Casa bântuită Amityville este o casă din Amityville, Long Island, New York, care a fost locul unuiul dintre cele mai celebre evenimente paranormale din istorie. În 1974, familia DeFeo a fost ucisă în casa lor de către fiul lor mai mare, Ronald “Butch” DeFeo Jr., iar un an mai târziu, familia Lutz a cumpărat casa la un preț redus. În scurt timp, familia a început să experimenteze o serie de evenimente paranormale în casa lor, inclusiv apariții fantomatice, sunete inexplicabile și alte fenomene supranaturale.

Povestea casei Amityville a fost popularizată de cartea lui Jay Anson din 1977, intitulată “The Amityville Horror“, care susținea că evenimentele din casa Lutz erau adevărate. În urma publicării cărții, au fost realizate mai multe filme și emisiuni TV despre casa Amityville.

Cu toate acestea, există multe controverse legate de veridicitatea povestii casei Amityville. Familia DeFeo a fost ucisă în casa lor, dar nu există dovezi că casa a fost construită pe un cimitir indian sau că a fost locul altor crime violente în trecut. De asemenea, există suspiciuni că familia Lutz a inventat sau exagerat evenimentele paranormale pentru a obține profit din vânzarea cărții și a drepturilor de autor.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: