Acasă » Paranormal » Illuminati – regii planetei

Illuminati – regii planetei

Illuminati reprezinta un grup restrans de oameni de elita (politicieni de varf, oameni foarte bogati, persoane influente), ce pot fi intalniti in diverse organizatii ca grupul Bilderberg, CFR (Consiliul pentru Relatii Externe) etc., ce au scop dominarea intregii lumi din punct de vedere politic, economic, social si religios, sub egida New World Order (Noua Ordina Mondiala).

Desi Illuminati a fost fondat in 1776 si desfiintat oficial cativa ani mai tarziu, tot mai multi cercetatori cred ca ordinul s-a perpetuat pana in ziua de azi, sub forma unor organizatii.

Acesti oameni sunt principalii jucatori pe tabla de joc pe care ei insisi au configurat-o pe intreaga planeta. Cei mai bogati, influenti si puternici oameni de pe Pamant fac parte cu totii in principal din aceleasi 13 familii si sunt principalele personaje care conduc din umbra lumea.

Aceste familii au creat Ordinul secret al Illuminati-lor si il controleaza in totalitate. Cu foarte putine exceptii, Illuminati-i sunt barbati. Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile si stabilesc regulile pe care trebuie sa le urmeze toate guvernele, presedintii, corporatiile si organizatiile internationale.

Un grup ultrasecret reuneste cei mai puternici oameni din lume

lluminati sunt un grup ultrasecret care practica stiintele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani in urma, desi informatii despre existenta sa au aparut numai de 2-300 de ani. „Iluminatii din Bavaria” nu reprezinta nicidecum originea acestui Ordin, asa cum afirma unii autori, ci o organizatie creata special la comada baronului Rotschild, pentru a-i deruta pe aceia care aflasera de existenta Illuminati-lor.

Se afirma chiar ca fondatorul „Iluminatilor din Bavaria” a fost in cele din urma asasinat ritual ca pedeapsa pentru ca a continuat sa foloseascăadenumirea de „iluminat” dupa desfiintarea acestei organizatii secrete.

Illuminati-i ocupa cele mai inalte pozitii in toate ierarhiile existente, sunt cu totii extrem de bogati si se afla „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodata pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogati oameni din lume. Ceea ce ii intereseaza pe ei nu este nicidecum sa fie cunoscuti, ci doar sa detina bogatiile si controlul planetei, precum si sa isi urmeze planurile de dominare a umanitatii.

Liniile „de sange” ale arborilor genealogici ale celor 13 familii care controleaza Ordinul Illuminati merg inapoi cu mii de ani in urma. Din acest motiv, David Icke scrie in lucrarea „Secretul Suprem” ca aceste 13 familii alcatuiesc „o rasa de oameni care nu se incruciseaza decat intre ei (cu o linie genealogica aproape continua), un fel de „rasa in interiorul rasei”. Aceasta a fost creata in antichitate, in Orientul Mijlociu si in Orientul Apropiat.

De-a lungul miilor de ani care au urmat, aceasta rasa si-a extins continuu puterile, acaparand practic intregul glob. Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile institutiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele si mass-media nu au fost infiltrate de aceasta forta, ci au fost chiar create de ea, de la bun inceput.”

Legaturi „de sange”: toate casele regale europene sunt inrudite

Pentru a intelege aceste informatii care la prima vedere sunt socante, sa analizam un exemplu simplu: arborele genealogic al familiei Windsor. Actualmente in Europa majoritatea statelor sunt organizate ca republici si sunt conduse de un presedinte ales prin vot popular.

In schimb, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca si Norvegia sunt regate – fiind conduse de un rege sau de o regina. Descendentele regale, asa cum stim, sunt stabilite prin diverse legi sau reguli specifice in fiecare tara si nu sunt sub nici o forma sub incidenta unor decizii mai mult sau mai putin „democratice”.

Inainte de a deveni republici, si celelalte tari europene au fost regate sau imperii. Prin divizarea acestora si/sau rasturnarea de la putere a caselor regale sau imperiale prin revolutii, s-au format republicile europene de astazi.

Actualul rege al Belgiei, regele Suediei si al Norvegiei, precum si reginele Marii Britaniei, Olandei si Danemarcei sunt cu totii rude de sange!… Tragandu-se cu totii din familia Windsor.

Mai mult decat atat, ultimii regi care au fost inlaturati de la putere prin revolutii in Italia, Romania, Iugoslavia, Bulgaria si Grecia, faceau si ei parte din aceeasi familie Windsor, regasindu-se absolut toti in arborele ei genealogic. Cu siguranta aceasta nu poate fi o coincidenta!

Forte oculte malefice si banii le sustin puterea

Puterea pe care au ajuns sa o aiba Illuminati se bazeaza pe de o parte pe cunoasterea anumitor aspecte oculte si pe de alta parte pe forta banului prin care ei controleaza intreaga economie mondiala. Ei sunt cei care detin bancile internationale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporatii din industrie si comert.

Ei controleaza si manipuleaza politicienii si detin efectiv majoritatea guvernelor, sau macar le controleaza. Un exemplu foarte bun este modul in care se fac alegerile prezidentiale in majoritatea tarilor asa-zis democratice.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca acel candidat care dispune de cea mai consistenta sponsorizare este cel care castiga alegerile, cu extrem de rare exceptii. In acest mod, politica este controlata prin forta banului. De cele mai multe ori, Illuminati sustin principalii candidati doar pentru a fi siguri ca vor castiga.

Acest mecanism simplu de control explica faptul ca in SUA, marea majoritate a presedintilor americani alesi „democratic” prin vot popular din 1776 si pana in prezent sunt inruditi intre ei. Toti acestia sunt rude de sange si prin urmare se poate afirma ca ei alcatuiesc un fel de „casa regala” sau dinastie.

Illuminati-i urmaresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, in care planeta va fi condusa de un unic guvern mondial, controlat de ei. In acest sens, in ultimele decade au avansat mai mult decat in sute de ani.

Pentru sceptici, cel mai bun exemplu este crearea Uniunii Europene, care face ca toate tarile europene sa aiba un guvern unic – Comisia Europeana. Niciunul dintre adevaratii conducatori ai Europei de azi nu este ales si nu exista nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene pot controla deciziile acestui guvern european.

Cele 13 odioase familii care alcatuiesc „aristocratia neagra” a planetei

In istorie este binecunoscuta perioada neagra din istoria Venetiei si a Genovei in care asa-numita Aristocratie Neagra a preluat monopolul afacerilor (sec.XII). Interesant este ca descendentii acesteia detin si acum monopolurile legiferate in secolul XII si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene. Ei se inrudesc cu cele mai bogate familii europene.

Nucleul Illuminatilor il constituie cele 13 familii, cele mai bogate din lume, care alcatuiesc „aristocratia neagra” a planetei. Numele de „aristocratie neagra” asociat acestora vine din faptul ca metodele lor predilecte de actiune sunt uneltirile, minciunile, inselatoriile, crimele, terorismul, magia neagra (satanismul).

Fritz Springmeier, in exelenta lucrare „Bloodlines of the Illuminati” (Liniile de sange ale Illuminati-lor) enumera aceste 13 familii ca facand parte din „Elita” planetara:

1. Astor
2. Bundy
3. Collins
4. DuPont
5. Freeman
6. Kennedy
7. Li (China)
8. Onassis
9. Rockefeller
10. Rothschild
11. Russell
12. van Duyn
13. Merovingian (Casele Regale europene)

Urmatoarele familii sunt de asemenea inrudite cu acestea (desigur ca mai exista sute de familii inrudite, dar ele sunt mai putin importante si influente):

1. Reynolds
2. Disney
3. Krupp
4. McDonald

„In bataie de joc, pentru a imita cele 12 triburi biblice ale lui Dumnezeu, Satan si-a ales si el 12 familii, 12 linii de sange. Una dintre acestea era cea numita Ishmaeli, ai carei descendenti au pus la punct tehnicile de asasinare prin practici oculte de magie neagra. O alta linie are origine egipteana si este cea care a dezvoltat anumite practici druidice. O alta familie, orientala, a dezvoltat magia neagra orientala.

O alta linie se tragea din Canaan si se numea Astarte, apoi si-a schimbat numele in Astorga, Ashdor, si apoi Astor. Daca primele 12 familii sunt imitatia celor 12 triburi iudaice, cea de-a 13-a este „copiata” dupa descendenta regala a lui Iisus insusi si este inrudita direct cu casa regala a lui David, careia ii apartinea acesta.” – Fritz Springmeier, „The Satanic Bloodlines”.

Dincolo de aceste considerente esoterice, Springmeier analizeaza in detaliu genealogia si afacerile celor 17 (13 + 4) familii mentionate, bazandu-se printre altele pe marturiile unor fosti Illuminati – aceia care au incercat sa paraseasca acest ordin criminal.

Societatile secrete, instrumentul Illuminati-lor

Desigur ca aceste informatii, precum si scopurile marsave ale Illuminati-lor sunt ascunse publicului larg – acesta este unul dintre motivele pentru care societatea moderna este impanzita de societati secrete.

Putem chiar afirma ca toate societatile secrete care sunt structurate pe sistemul „initierilor oculte secrete” sunt controlate de catre Illuminati. Francmasoneria este cea mai cunoscuta astfel de grupare, dar nu este nicidecum unica.

Controlul acestor societati secrete este realizat prin practici oculte de magie neagra. Fara exceptie, toate acestea sunt sataniste – adica „divinitatea” carora ei se inchina este Satana, chiar daca il numesc „Purtatorul de lumina” sau „Marele Arhitect”.

Practicile de magie neagra sunt la originea tuturor tehnicilor de manipulare si influentare a maselor. Practic putem spune ca in acest mod planeta noastra este actualmente condusa si controlata prin magie neagra, desi masina de propaganda a avut grija sa indoctrineze oamenii cu ideea ca nu exista forte supranaturale, fenomene paranormale si nici un fel de magie.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro

Etichete:

18 comentarii la "Illuminati – regii planetei"

 1. Jorhe spune:

  Atunci hai sa ne unim si noi fofrtele sa ii punem la pamant ! dar cum :-??

 2. RON oja spune:

  Jorhe, nu crezi ca raul este intotdeauna invins prin bine? Ne putem uni DOAR intru Domnul Dumnezeu, in credinta Sfintei Treimi: Tatal, Fiul si Sfantul Duh! Citeste atat cat poti din Scriptura, pasivitatea se refera la credinta, post si rugaciuni, nelepadarea de Iisus si cele trei virtuti: CREDINTA, IUBIREA si SPERANTA, trebuie sa constituie armele noastre. Ignora raul, nu il invoca, sterge-l din gand si limbaj, intoarce-i spatele cu demnitate si mai ales FARA FRICA! Frica este de la cel rau. Prin ea ne manipuleaza. “A pune la pamant” prin mijloace ofensive este tot ce isi doreste clanul. Sa nu raspundem la violenta prin violenta. Iarta, uita raul si arata ca nu iti pasa. Viata noastra pe Pamant este atat cat ne-a lasat-o Dumnezeu. Averea credintei noastre este nelimitata, cu credinta putem muta si muntii! Un singur bob daca avem! Amintiti-va de credinciosul IOV si judecati, daca credeti. Vibratia raului este atat de joasa incat incetul cu incetul se va decanta, se va depune la fund, jos, cat mai jos. Inghetati raul prin CREDINTA, MILOSTENIE, IUBIRE, implinirea si tinerea celor 10 Porunci, exemplul bun va da roade. Alungati mandria, orgoliul si aplecati-va cu SMERENIE asupra semenilor. Dumnezeu ne-a creat pe toti BUNI. Aripa raulul ne-a atins pentru ca la usa noastra a batut cel rau, i-am deschis si a fost usor sa ne invadeze ademenindu-ne, putin cate putin, alimentandu-ne orgoliul, mandria, dorinta de averi, ingamfarea si toate pacatele noastre. Scuze pentru acest proiect defensiv. Poate alta data voi fi pregatita sa dau un sfat bun. Poate nu este cel mai bine descris. Cel putin am incercat…Cu toate ca proverbul spune: “Sfaturile si sarea se dau doar cand sunt cerute”.

 3. ionela spune:

  asta e o prostie atat de mare cum nu am mai auzit in viata mea.Dupa parerea mea cei care studiaza chestiile astea nu sunt decat niste persoane care nu au cu ce sa si ocupe timpul.

 4. Reptayl spune:

  Hai ca e tare articolul , “shteven Shpilberg” ar fi incantat sa faca un film…Dar in fine…La voi Nw World Orderinseamna moarte. In societate , idiotul a fost mereu inspaimantat de ceea ce nu putea sa inteleaga . Lucru ce se regaseste si azi… 😉

 5. Cel iluminat :D spune:

  O poveste foarte interesanta de fapt, te face sa dormi bine. Ar trebui sa mai traiti cu realitatea, nu e chiar asa de mistica viata asta, istoria a demonstrat ca nu exista forte supranaturale, iar religia e un instrument de manipulare si stoarcere de bani: Inchizitia, Contrareforma, Arderea pe rug, Cruciade, Domenii manastiresti…toate astea sunt dovezi sigure. Pana la urma, tot de la maimute am aparut.
  PS: cred ca o sa ziceti ca si eu fac parte din Masoni sau ceva de genu, nu aveti decat! 😀

 6. florin spune:

  ma numesc florin mihai, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

 7. la tv e apocalista culturala numai rahaturi,propaganda,reclame de 2 lei asta e clar o davada a acestei miscari apoi,cipurile care s-au introdus deja in Germania si in curand in intreaga lume,tatal unui prieten de-al meu a primit un mail cu noua ordine mondiala si multe alte chestii sunt o groaza de dovezi ca asta este adevarata.

 8. gigi spune:

  Astia pot sa imi suga p**a.. acum cativa ani (80-90, chiar de curand) daca ziceai de lucrurile astea erai mort… astia zic de Illuminati si credinta pe langa stiri cu extraterestri, pot sa ma suga de p**a… tot de ei sunt manipulati si informatia e foarte saraca plus ca e luata din multe alte surse cand astia sunt sefii lor si ar putea sa ii intrebe.

 9. matzu spune:

  MDCCLXXVI – 1776 nu 666, nu mai publicati cu copy paste, faceti si voi niste cercetari, incercati sa intelegeti ce postati pe situl vostru.

 10. Nicu spune:

  Daca era atat de secreta, si de bine ascunsa, n-avea nimeni de unde sa stie de “Noua ordine mondiala” si chestii de genu’.

  • WdM spune:

   Pai se stie pentru ca le place sa ne arate dovezi tocmai pentru ca lumea este asa oarba ca tine si nu crede.. traiesti prea bine?

 11. biro.vera spune:

  ador acest site
  este minunat,multumesc celor care il gestioneaza !

 12. Marius GP spune:

  „divinitatea” carora ei se inchina este Satana, chiar daca il numesc „Purtatorul de lumina” sau „Marele Arhitect”.sau Rain Man

 13. Bogdan spune:

  Sunt mai multe intelesuri ale fiintei umane, posibil ca instinctul lui de conservare sau mai bine spus defensiv il face sa nege anumite chestii, lucruri , informatii care el nu le poate intelege sau de care ii este frica , teama … Cum spunea cineva mai sus in comm … de unde stim noi ca toate aceste informatii sunt adevarate sau daca ei sunt atat de ascunsi atat de “secret” de unde stim despre ei … Psihicul uman nu este acelasi de la o persoana la alta eu pot intelege ceva ce tu nu poti si invers ati auzit de “psihologie inversa” .Multi oameni percep niste lucruri extraordinare ca acestea de exepmlu care pun in antiteza lucruri care s-au intamplat in trecut cu lucruri care sunt in prezent . Am citit foarte multe lucruri despre Iluminati … stiu multe chestii si ei se bazeaza in primul rand pe “Numerologie” si pe aceasta “Psihologie” . Magia … neagra sau buna cum vreti sa o luati nu exista in propriu sens al cuvantului (ca iti dau foc sau ca te topesc.. etc) totul tine de psihic de “manipulare a mintii” incercati sa priviti lucrurile dincolo de bariera fricii de adevar

 14. Bogdan spune:

  Mi-ar fi placut sa impartasesc mai multe chestii de genu cu voi… cei care nu intelegeti sau nu vreti sa intelegeti cu adevarat aceasta parte “ascunsa a lumii” pentru ca stiti foarte bine ca in orice socetate gen (Scoala , Acasa , Oras , Tara ) exista o bulina rea 🙂 ceva ce “pute”
  ideea e ca aici ce “pute” se refera la intreaga lume , toti … cum spunea RON / oja in commul cu numele lui dumnezeu si etc. Binele tot timpul iese victorios deoarece rari sunt oameni care fac bine foarte rari … si multi sunt cei care fac rau . Exista o vorba in popor ” Putin da bun ” … Mintea omului e ceva care nici in zile noastre nu poate fi explicat un lucru extraordinar capabil de a face chestii pe care nici tu nu stii ca le poti face …

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!