Acasă » Paranormal » 6 fotografii senzationale/paranormale!

6 fotografii senzationale/paranormale!

Unele imagini simple pot deveni spectaculoase daca imaginatia te poarta in directia corecta.

1. Baiatul si Iisus

Ceea ce initial pare o poza simpla cu un cuplu si copilul lor se transforma rapid intr-o scena mistica atunci cand imaginatia iti scoate in fata chipul lui Iisus.

2. Maica Domnului si Pruncul Iisus

La prima vedere, imaginea seamana cu o icoana ce o prezinta pe Fecioara Maria si pe Fiul ei. In realitate insa e doar o ecografie in care sunt surprinsi doi gemeni. “Macar stiu ca baietii mei sunt in siguranta” spune mama, care initial nu remarcase nimic anormal pana cand prietenii nu i-au sugerat asemanarea.

3. Pescarul cu ingerul pe brat

O imagine veche de 100 de ani a fost descoperita de doi gemeni din Scotia. Bunicul lor isi etala captura de la ultima partida de pescuit, dar pe brat a aparut o forma parca angelica.

4. Cainele din copac

“De-a lungul anilor, am vazut cum imaginea din copacul din fata casei mele devine tot mai clara” povesteste americanul care a realizat aceasta poza. Omul nu stie ce sa inteleaga din forma semi-umana pe care o vede zilnic cand trece pe langa pom.

5. Fata Furtunii

“Dupa ce uraganul Ike a trecut pe la noi prin zona, norii au inceput sa prinda forme ciudate. Mi-am luat aparatul si am facut o poza. Am mai auzit de Ochiul Furtunii, dar aici am o adevarata fata” spune Del din Houston, Texas.

6. Fetitele si demonul


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "6 fotografii senzationale/paranormale!"

  1. liana10 spune:

    In ultima fotografie, “fetitele” sunt de fapt o fata si un baiat! Demonul exista, clar!

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!