Acasă » Paranormal » Reptilienii si masoneria

Reptilienii si masoneria

Doua ipoteze socante privind masoneria; legatura intre extraterestri, reptilieni si masonerie.

Ipoteza nr 1: Masonii ascund civilizatiile extraterestre

Masonii ascund calea de mijloc, care este calea calea principiilor, a reperelor universale. In lumea acesta exista mereu loc pentru evolutie. Dar masonii au inventat casatoria la primarie ca oamenii sa renunte la cea in fata lui Dumnezeu.

Tot ei promoveaza “vedete” care se casatoresc si se despart mai des decat altii isi schimba masina, sau care nu se casatoresc deloc.

Oamenii se vor simti in societate straini, ca si in familie. Din cauza competitiei intre religii, ele au dorit sa arate ce au unic si nu legatura prin Iubire cu toate celelalte credinte. Unic este si progresul, dar el este si deschiderea catre celelalte religii-surori, asa ca de prea mult ori ele s-au intors doar spre trecut, spre istoria intotdeauna unica.

Multe religii s-au transformat in muzee, cu un limbaj arhaicizat si cu conceptii asemenea.

Masonii indreapta lumea catre dezvoltarea tehnologica pentru a o evita pe cea spirituala. Dar chiar si fiintele din alte lumi care au venit pe Pamant au fost socate de luptele fratricide dintre oameni si au refuzat sa-si dezvaluie tehnologiile, stiind ca ele ar fi folosite in mod distructiv si pentru a adanci prapastia dintre tarile bogate si cele sarace.

Masonii incearca sa ascunda existenta civilizatiilor extraterestre, pentru ca ar trebui sa imprumute de la ele nu numai tehnologia, dar si intelepciunea cu care-si organizeaza societatea. Extraterestrii nu sunt importanti pentru evolutia spirituala, ci doar pentru cea tehnologica.

Oricum, cata vreme umanitatea va merge in continuare pe drumul masonic care distruge principiile si bunul simt, extraterestrii vor fi doar povesti pentru cei mai multi. Drumul spiritual al umanitatii se bazeaza pe om, iar extraterestrii au devenit acum un mit chiar in slujba distrugerii principiilor pe care umanitatea s-a bazat atat de mult timp si pe care se va baza si in continuare.

Ipoteza nr 2: Masonii care constituie elita conducatorilor, ar fi de fapt reptilieni!

Elita conducatoare a omenirii, illuminati, varful tuturor organizatiilor masonice ar fi de fapt compus din extraterestrii reptilieni care au capacitatea de ,,morphing”-adica pot lua aparenta umana. Politicienii de varf ar fi si ei exemplare de rasa. acesti extraterestri urmaresc sa obtina un control total asupra vietilor oamenilor.

Ei sunt carnivori, de fapt au nevoie de sange uman pentru a capta energia vitala din el, si pentru a-si mentine aparenta umana.

De asemenea sunt de-a dreptul obsedati de simboluri si de forta lor magica. Urmaresc sa plaseze in toate vortexurile energetice obiecte, monumente, cladiri cu rolul de-a modula energia planetara, de a o colora, de a o incarca cu informatia care sa le permita un control mental si spiritual chiar de masa.

Spre exemplu, nu ar fi chiar deloc intamplator ca sediile puterii sunt aranjate cel putin ciudat in puncte cheie ale unor figuri geometrice desenate de strazi (Steaua lui David si pentagrama fiind printre cele mai folosite simboluri), sau ca in preajma unor cladiri cu cupole impresionante se afla ca din intamplare obeliscuri (obeliscurile sunt simboluri falice si cupolele sunt simboluri feminine; alaturarea lor e menita sa intensifice energia si sa creeze daca se poate chiar vortexuri artificiale).

Ce rol au asemenea vortexuri in marile orase? Sa fie folosite pentru a domina psihic pe locuitorii lor.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


7 comentarii la "Reptilienii si masoneria"

 1. Reptayl spune:

  :))
  =)))
  ===)))))
  Tati…asta care ai scris articolu…no offesnce…esti distrus tati…
  :)))
  =))

 2. Alexandrina Popescu spune:

  A sosit vremea sa renuntam la frici ,cu iubire adevarata santem invingatori …si ei au nevoie de iubire si iertare ,si noi ii iubim si ii admiram ,fara ei nu rausam sa evoluam mai avem nevoie de voi ,doar toti suntem unul din acelasi ou cosmic .EU VA IUBESC PE TOTI….

 3. Cel iluminat spune:

  Alexandrina Popescu, si eu te-as “iubi”.
  Reptayl, complet de acord cu tine. Autorul ar trebui sa viziteze un psihiatru, ca e grava treaba. 😀

 4. reptiliana spune:

  in mare parte, autorul articolului are mare draptate, cu exceptia “Ei sunt carnivori, de fapt au nevoie de sange uman pentru a capta energia vitala din el, si pentru a-si mentine aparenta umana” Nici vorba de asa ceva. Nu sunt mai carnivori decat noi (au exact aceleasi tabieturi culinare ca si noi, poate chiar mai gurmanzi in tot felul de mancaruri specifice tuturor zonelor de pe Terra), iar consumul sangelui uman, este total grotesc si NEADEVARAT! Sunt ca si noi, umanoizii, doar ca sunt extrem de senzitivi, foarte inteligenti iar sentimentul iubirii nu prea le este cunoscut, desi au invatat sa-l disimuleze destul de bine. SUNT FOARTE UNITI INTRE EI, dar si respectuosi cu noi atunci cand ei cred ca le meritam respectul sau le trezim interesul in vreun fel CREATIV (arta, stiinta, cultura in general) Pentru ei DOAR VALOAREA INTELECTUALA CONTEAZA si nu aspectul fizic, desi sunt foarte bine claditi, bine conturati si foarte carismatici. Nu va mai incarcati cu atata energie negativa cand este vorba despre ei pentru ca nu sunt atat de salbatici precum vor unii sa credem! Fiti pozitivi si intelepti!

 5. reptiliana spune:

  petru cel care mi-a scris un raspuns comentariului meu, dar care ciudat, nu apare pe acest site, desi eu am fost anuntata de el (si de continut) prin email. Esti in eroare. ANTICHRISTUL ESTE DEJA AICI! Da, ESTE OM si nu numai….ESTE CHIAR TRANSPUNEREA IN VIATA REALA A LUI 666! Cine stie, intelege ce spun. Si inca ceva, crede-ma PUTIN II PASA DE VREUNUL DINTRE NOI si se distreaza pe seama tuturora de parca ar fi buricul pamanului, si, probabil, ca si este sau va fi pentru o perioada de timp. Am convingerea ca puterea lui se va reflecta doar asupra acelora care i se vor inchina, in rest nu. Fiti pozitivi, aveti incredere in voi,iubiti-va familia, preocupati-va doar de cei dragi voua si fiti in garda fata de toti cei care nu fac parte din familia dumneavoastra. LUMINA, ARMONIE, IUBIRE, SPERANTA PENTRU TOATA LUMEA!

 6. reptiliana spune:

  si pentru acest mesaj, trimis tot ca raspuns “Vai Voua Pamant si Mare caci Diavolul la voi vine, cuprins de o mare manie caci stie ca mai are putina vreme/Apocalipsa EXTRATERESTRI ^ = INGERI CAZUTI DRACI” nu pot sa spun decat atat: fanatismul nu este bun in nici un fel! Dar daca voua va place sa traiti in intuneric si in frica NU AVETI DECAT S-O FACETI! Mai bine aerisiti-va mintea si uimiti-va sufletul cu minunatiile vietii si frumusetile naturii.Nu uitati TIMPUL TRECE SI TRECEM SI NOI ODATA CU EL! Pace voua!

 7. stricnina spune:

  Masons stink! death to all Masons!

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!