Acasă » Paranormal » Serial: 6 poze REALE cu fantome!

Serial: 6 poze REALE cu fantome!

[nggallery id=6]

Continuam serialul cu poze paranormale. Astazi am gasit inca sase poze care nu au nici o explicatie… alta decat paranormala.

Poza 1: Fete in geam

Aceasta poza a fost facuta de sotul doamnei din fotografie intr-o zi insorita cu un aparat normal. Tocmai se mutasera in noua lor casa din Chicago, Illinois. In geamul din stanga lor se vede clar fantoma unei femei in varsta impreuna cu un bulldog. Nu era nimeni in casa la momentul respectiv.

Poza 2: Fantoma pe background

Nu se stiu prea multe detalii despre aceasta fotografie in afara faptului ca acest cuplu a murit. In dreapta fotografiei se vede o fantoma stearsa.

Poza 3: Fata de pe mormant

Aceasta fotografie a fost publicata in Chicago Sun-Times cat si in National Examiner. A fost facuta in timpul unei investigatii Cimitirul Bachelor Grove in august 1991. Fotografia arata o femeie stand pe un mormant cu partile inferioare ale corpului putin transparente. A fost facuta de Jude Huff-Felz.

Poza 4: Umbra din iarba

Aceasta fotografie a fost facuta de Jackie Rhame din Florian, Alabama in timpul unei vizite intr-un parc de distractii din Arlington, Texas. Se vede clar figura semi-transparenta a unui baietel imbracat intr-o bluza rosie. Camera era un C-126. Ploua mocanit si era destul de umed afara, femeia facea o simpla poza a parcului de distractii.

Poza 5: Spectru rosu in padure

Aceasta fotografie a fost facuta langa un rau din padure, de doamna Mock. Nu exista nici un fel de raza solara directa care poate cauza acest fel de efect pe lentila. Se pare ca nu este nici prima sau ultima poza din rola de film pentru ca blurul rosu este aproape de centrul fotografiei.

Poza 6: Forme ciudate in cimitir

Poza facuta cu un SX-70 de o doamna Sahah din Chicago, Illinois in noiembrie 1982, la mormantul bunicii sale care murise in aprilie 1934 la varsta de 83 de ani. Se pare ca ar fi fost o dubla expunere dar asta era cu mult inainte sa fie posibil cu un SX-70. La acest model, filmul iese din camera si se developeaza in propriile maini in 60 de secunde. Sunt doua forme in aceasta ceata; o fata cu un par lung care tine aparent un animal negru in poala si un baietel mai mare cu mana dreapta in jurul taliei.

sursa: ghostresearch.org


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro

Etichete: , ,

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!