Acasă » Stiri » Profesoara de sex – povesti de viata

Profesoara de sex – povesti de viata

S-a născut în zi de Paşte şi nanele de botez i-au prezis o viaţă plină de noroc. La 17 ani, Măriuţa era o blondă ochioasă şi frumoasă. Frumos era şi Igor, un flăcău din acelaşi sat de pe ţărm. Acolo, sub cerul înstelat, flăcăul a strâns-o în braţe pentru prima dată.

Acolo, răsăritul de soare i-a găsit goi şi ei, ca să ascundă goliciunea, au intrat în apă şi au înotat în larg. La vremea ceea, băieţii erau o enigmă pentru ea. A trebuit să treacă ceva timp ca să se simtă în largul său în prezenţa lui Igor. Când s-au căsătorit, ea lucra secretară la şcoală, iar el – şofer în colhoz. Se întâmpla asta în 1978. Ştia de la mamă-sa că, într-o căsătorie, este foarte important să păstrezi o relaţie strânsă cu partenerul de viaţă. De aceea, îi călca soţului cămăşile şi ciorapii, îi gătea cu drag bucatele preferate.

Măriuţa avea o minte ageră şi se pricepea cum să-l facă mereu să râdă cu poftă, cum să-şi deschidă sufletul. Se simţeau mereu însufleţiţi de o molipsitoare sete de viaţă. Doar că Igor nu avea darul de a-i transmite prin cuvinte sentimentele pe care le avea pentru ea. Cu toate astea, în ochii tuturor erau o familie model.
Măriuţa dă meditaţii de dragoste

Vioaie şi drăguţă, după cum aţi înţeles, Măriuţa trezea simpatia băieţilor din clasele superioare. Îi plăcea şi ei în compania acestora. După lecţii, petrecea mult timp cu elevii, învăţându-i să se comporte cu fetele, să se bucure de viaţă. Vorbea deschis despre toate. Prin felul ei de a comunica, exercita asupra tinerilor o puternică atracţie. Cea mai frecventă temă a întâlnirilor lor era dragostea.

Într-o zi, după o astfel de discuţie, Vasilică, un elev căruia i se ivea musteaţa, s-a apropiat şi i-a spus: „Maria Fiodorovna, nu vă supăraţi, o să vă rog ceva. Învăţaţi-mă să fac dragoste. Cecilia, prietena mea, îmi cere asta, dar nu ştiu cum să o fac”.

Din acea zi, Maria Fiodorovna a început a da adolescenţilor meditaţii de sex. O făcea în mare taină într-o casă părăsită din marginea satului. Satul nu cunoştea natura acestor relaţii. Aşa au trecut aproape zece ani.
Măriuţa, prinsă în flagrant

Însă ulciorul nu merge de multe ori la apă. Într-o primăvară, când satul se pregătea de Învierea Domnului, taina a fost descoperită. Cineva dintre adolescenţi nu a putut ţine secretul. Iar Alexandra, o fostă colegă de-a Măriuţei, care nu-i putea ierta că s-a măritat cu Igor, căci îl iubise şi ea, o urmărea cu gândul să o prindă în flagrant.

Într-o după-amiază, a văzut-o furişându-se spre casa părăsită, urmată, la câteva clipe, de un adolescent pe care nu l-a recunoscut. S-a strecurat după ea, uitându-se prin părţi. A mai chemat câteva femei şi le-a spus: „Haideţi cu mine, nevestelor. N-o să vă pară rău. O să vedeţi ceva foarte interesant”.

Curioase, femeile au urmat-o. S-au oprit la o fereastră. Prin perdeaua întredeschisă se vedea ca în palmă toată camera. Femeile au căscat ochii şi au dus mâinile la gură ca să nu strige. Măriuţa cea credincioasă soţului sta întinsă pe un cuptor cu faţa în sus.

Deasupra ei, un băiat slăbuţ făcea mişcări stângace, încercând să o satisfacă. Ea îi spunea ceva, apoi îi lua mâinile slabe şi i le trecea peste sânii săi, peste coapse. Sânii excitaţi tremurau, şoldurile pline se legănau ca în ritm de dans, iar buzele cereau sărutul adolescentului. Alexandra a încremenit, celelalte au început a chiui şi a striga: „Neruşinato! Nu-ţi ajunge bărbat! Te-ai apucat să strici copiii oamenilor! Las’că îi spunem noi lui Igor cu ce te ocupi!”.

Băiatul a sărit ca fript, şi-a tras pantalonii şi a fugit după sobă, iar Măriuţa s-a ridicat, aşa goală cum era, s-a apropiat de fereastră, şi, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, le-a spus curioaselor: „Ce e cu voi femeilor, de ce mă spionaţi? Ce vreţi de la mine? Ce rău fac învăţând copiii satului arta sexului?”. Mirate, femeile s-au retras de la fereastră. Până în seară, vestea s-a răspândit în tot satul.

„Hai mai bine să facem dragoste”

Igor n-a aşteptat ca soţia să ajungă acasă, s-a dus la socru-său care, de câţiva ani, rămase văduv. Văzându-l schimbat la faţă, acesta l-a întrebat: „Ce s-a întâmplat? Ai păţit ceva cu maşina?”. „Nu! E ceva mai grav. Fiica matale, Măriuţa, mă înşeală!”. Bătrânul a răsuflat uşurat: „Bine că nu e ceva mai grozav.

Nu eşti primul şi nici ultimul. Şi eu am fost înşelat de răposata soacră-ta. Surcica, cum vezi, n-a sărit departe de trunchi. Şi cine mă rog e amantul?”. „Sunt mai mulţi, am venit la mata să mă sfătui ce să fac”. Tata-socru, după ce l-a ascultat atent, i-a spus: „Bine, Igor, du-te acasă şi încearcă să afli adevărul de la ea, pe urmă vom vedea ce vom face”.

În drum spre casă, Igor se gândea cum să-şi pedepsească soţia. Să o omoare? Şi, după aceea, cine i-ar mai dărui atâta dragoste cum îi dăruieşte ea? Dacă ar snopi-o în bătăi, ar râde lumea că şi-a calicit nevasta pentru că nişte femei au prins-o făcând dragoste cu un copil. Mai bine să o ia cu binişorul şi să afle de la ea de ce s-a culcat cu acest copil.

Când a deschis uşa, ochii albaştri ai Măriuţei s-au aprins, aşteptând lovitura. Însă, spre mirarea ei, soţul a început pe un ton liniştit: „Te rog să fii sinceră cu mine, chiar cu riscul de a mă ofensa, şi să-mi spui cât e adevăr şi cât e minciună în ceea ce vorbeşte satul?”.

Fără prefăcătorie, femeia i-a spus de-a fir a păr totul. „Adică, te-ai făcut profesoară de sex”, a conchis Igor după ce i-a ascultat spovedania, apoi a adăugat: „Nu ştiu ce să zic. Ai făcut bine sau rău. Adevărul e că, atunci când eram şi eu ca aceşti elevi, şi pe mine m-a învăţat o lelică cum să mă culc cu tine”. „Şi-acum ce facem?”, a întrebat Măriuţa, lăsând să-i cadă capotul de pe umeri şi să se vadă prin mătasea sutienului sânii frumoşi care tremurau provocatori.

Ochii lui Igor s-au aprins la această provocare şi, ridicându-se de pe divan, s-a apropiat de soţie şi i-a spus doar atât: „Draga mea, scumpa mea, hai mai bine să facem dragoste”. Măriuţa nu i-a răspuns nimic, i-a cuprins gâtul, acoperindu-l cu sărutări, şi, aşa îmbrăţişaţi, s-au apropiat de pat.
Iubirea lor rămâne, pentru sat, învăluită de mister

Scandalul pe care îl aştepta satul nu s-a produs. Toate eforturile Alexandrei de a o da în judecată pe Măriuţa au eşuat. Niciunul dintre adolescenţii care au deprins sexul de la Maria Fiodorovna nu au recunoscut în faţa instanţei acest lucru. Igor a ştiut să-şi apere soţia aşa încât a închis gura satului pentru totdeauna. Spre bucuria unora şi pizma altora, acest cuplu trăieşte în deplină armonie până în ziua de azi.

Copii nu le-a dat Dumnezeu. Au adoptat un băiat care a absolvit deja facultatea. Se consideră fericiţi. Amândoi iubesc libertatea şi aventura, ambii sunt pasionaţi de frumos şi preocupaţi de a-i ajuta pe cei săraci. Măriuţa poate oferi în continuare atât sfaturi, cât şi un suport afectiv. Pentru Igor manifestă afecţiunea deosebită ca la început. Însă, pentru oamenii din sat, relaţia lor rămâne o taină.

sursa: stirilocale.md


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: