Acasă » Stiri » Al treilea deces în urma exploziei de la Crevedia.

Al treilea deces în urma exploziei de la Crevedia.

Explozia din Crevedia. Un alt bărbat, rănit în urma deflagraţiilor, a murit noaptea trecută la Spitalul Floreasca, după că s-a luptat timp de cinci zile cu arsurile foarte grave pe care le avea pe mai bine de 90% din suprafaţa corpului. Este cel de-al treilea deces în acest caz cutremurător. În continuare, în spitalele din ţară, sunt mai mulţi pacienţi cu arsuri la fel de grave.

Unul dintre pacienții care au fost răniți în timpul exploziilor de la Crevedia, care era internat la Spitalul Floreasca, a murit. Autoritățile spun că este vorba despre o persoană civilă, care avea arsuri pe 99% din suprafața corpului. Acesta este cel de al treilea deces în urma tragediei din Crevedia, după ce doi soți au decedat într-un interval de 13 ore. Bărbatul a murit primul. A făcut infarct atunci când a văzut cât de grav rănită este soția lui. Cuplul locuia într-o casă aflată lângă stația unde a avut loc explozia. Locuința lor a fost distrusă.

Numărul persoanelor care au murit în urma exploziilor se ridică la 3, după ce un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au decedat, bărbatul din cauza unui infarct, iar femeia din cauza arsurilor.

La Spitalul Floreasca mai sunt doi pacienți intubați, în stare gravă. De asemenea și la Spitalul Bagdasar-Arseni mai este un pacient nepalez, cu arsuri pe 95% din suprața corpului.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: