Acasă » Stiri » Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.

Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.

Un deținut a evadat la doar o săptămână după ce a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, în Pennsylvania
Cetăţeanul brazilian Danelo Cavalcante, în vârstă de 34 de ani, a evadat joi dimineaţă din închisoarea comitatului Chester din West Chester.

Cavalcante este căutat pentru omor și în Brazilia. Autoritățile nu au oferit detalii despre modul în care a avut loc evadarea, spunând doar că o anchetă este în desfășurare. În căutarea bărbatului au fost mobilizate numeroase echipe dotate cu câini, drone și elicoptere.

Locuitorii de pe o rază de aproximativ 9 kilometri în jurul închisorii au fost informați despre evadare și avertizați să fie extrem de precauți. Zeci instituții și departamente sunt implicate în căutare și acționează cu câini, drone și elicoptere pentru a-l găsi pe evadat.

„Dacă îl vedeți, nu vă apropiați de el. Vă rugăm să sunați la 911. Este considerat extrem de periculos”, a spus joi Deb Ryan, procurorul districtului Chester County.

Potrivit autorităților, Cavalcante a înjunghiat-o mortal pe Deborah Brandao, fosta sa iubită, în aprilie 2021. Crima a avut loc în fața copiilor ei, care la acea vreme aveau patru și șapte ani, precizează polițiștii. Brandao a fost ucisă cu 38 de lovituri de cuțit.
Autoritățile federale și locale au anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care pot duce la arestarea sa.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână."

  1. Advertoriale spune:

    Aceasta evadare incredibila in doar o saptamana dupa arestare este ingrijoratoare si arata cat de fragil poate fi sistemul de securitate. Este vorba despre o crima abominabila si speram ca autoritatile vor reusi sa gaseasca pe evadat cat mai curand, pentru a se face dreptate victimelor sale.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: