Acasă » Stiri » Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.

Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână.

Un deținut a evadat la doar o săptămână după ce a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, în Pennsylvania
Cetăţeanul brazilian Danelo Cavalcante, în vârstă de 34 de ani, a evadat joi dimineaţă din închisoarea comitatului Chester din West Chester.

Cavalcante este căutat pentru omor și în Brazilia. Autoritățile nu au oferit detalii despre modul în care a avut loc evadarea, spunând doar că o anchetă este în desfășurare. În căutarea bărbatului au fost mobilizate numeroase echipe dotate cu câini, drone și elicoptere.

Locuitorii de pe o rază de aproximativ 9 kilometri în jurul închisorii au fost informați despre evadare și avertizați să fie extrem de precauți. Zeci instituții și departamente sunt implicate în căutare și acționează cu câini, drone și elicoptere pentru a-l găsi pe evadat.

„Dacă îl vedeți, nu vă apropiați de el. Vă rugăm să sunați la 911. Este considerat extrem de periculos”, a spus joi Deb Ryan, procurorul districtului Chester County.

Potrivit autorităților, Cavalcante a înjunghiat-o mortal pe Deborah Brandao, fosta sa iubită, în aprilie 2021. Crima a avut loc în fața copiilor ei, care la acea vreme aveau patru și șapte ani, precizează polițiștii. Brandao a fost ucisă cu 38 de lovituri de cuțit.
Autoritățile federale și locale au anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care pot duce la arestarea sa.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


3 comentarii la "Condamnat la închisoare pe viaţă, a evadat din puşcărie după doar o săptămână."

  1. Advertoriale spune:

    Aceasta evadare incredibila in doar o saptamana dupa arestare este ingrijoratoare si arata cat de fragil poate fi sistemul de securitate. Este vorba despre o crima abominabila si speram ca autoritatile vor reusi sa gaseasca pe evadat cat mai curand, pentru a se face dreptate victimelor sale.

  2. Este incredibil si infricosator sa auzim despre evadarea acestui individ periculos, care a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru o crima atat de barbara. Este extrem de important ca toate fortele si mijloacele sa fie mobilizate pentru a-l gasi si a-l aduce in fata legii, pentru a face dreptate pentru victimele sale si pentru siguranta comunitatii. Sper ca autoritatile vor reusi sa-l prinda cat mai curand si sa il aduca in fata justitiei.

  3. Este ingrozitor faptul ca un detinut a reusit sa evadeze in doar o saptamana de la condamnarea sa la inchisoare pe viata pentru o crima atroce. Cavalcante este un pericol public si este in cautare nu doar in Pennsylvania, ci si in propria sa tara, Brazilia. Este ingrijorator ca autoritatile nu au oferit detalii despre cum a reusit sa scape si speram ca ancheta lor va duce rapid la capturarea sa. In acest moment, cetatenii sunt avertizati sa fie extrem de precauti si sa raporteze imediat orice informatii despre el la 911. Cei care il recunosc ar trebui sa evite orice contact cu el, deoarece a comis o crima teribila si este considerat foarte periculos. Speram ca fortele de ordine mobilizate pentru cautarea sa, echipate cu cele mai noi tehnologii, il vor gasi cat mai curand si ca va fi adus in fata justitiei pentru grozavia pe care a comis-o.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: