Acasă » Paranormal » Celebra Nina Kulaghina si telekinezia

Celebra Nina Kulaghina si telekinezia

Nina Kulaghina, cunoscuta si ca Nelia Mihailova (1927—1990), o casnica din Leningrad, a carei capacitate s-a afirmat in urma unui traumatism accidental, este cel mai cunoscut subiect din domeniul telekineziei din ultimele decenii.

Experiente de laborator si demonstratii publice, in prezenta a numerosi cercetatori sovietici si straini, adepti sau sceptici, serii de fotografii si chiar filme difuzate in multe tari i-au adus Ninei Kulaghina celebritatea.

Kulaghina s-a specializat in deplasarea orizontala a unor obiecte usoare, cu masa cuprinsa intre citeva grame si un kilogram (bete de chibrit, tigari, creioane, bibelouri de sticla sau portelan, inele, bile, cilindri metalici etc), pe suprafata unui suport (masa, podea, scaun).

Actiunile sale, care se desfasoara in conditii normale de luminozitate, sunt strict controlate si selective.

Astfel, subiectul poate deplasa in directia dorita un singur bat de chibrit dintr-o gramada.

Printre performantele sale se mai numara compensarea extramotorie a unei balante dezechilibrate cu 30 grame, deplasarea sau rotirea completa a acului busolei sau levitarea unei bile metalice in spatiul dintre palme.

Kulaghina s-a evidentiat si prin capacitatea de perceptie dermo-optica, identificand prin atingere miori sau litere, precum si prin fenomene de biocontrol ingrijoratoare, ca provocarea de aritmii cardiace severe la anumite persoane, de preferinta la sceptici, si chiar provocarea de stop cardiac la broaste.

Masuratorile de parametri fiziologici au evidentiat ca subiectul este inconjurat permanent de un camp magnetic foarte intens si ca, in timpul actiunii extramotorii, activitatea cardiaca devine aritmica, glicemia creste si electroencefalograma prezinta trenuni de unde caracteristice unei stari de stress pronuntat.

Concentrarea intensa si energia necesara actiunii extramotorii solicita intens subiectul, care pierde citeva kilograme in greutate.

La sfarsitul experientei, Kulaghina este epuizata, cu vederea slabita, confuza uneori pina la obnubilare, a nevoie de multe ore de odihna pentru refacere.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: