Acasă » Paranormal » Illuminati: Dinastia Astor – una dintre cele 13 dinastii care conduc Pamantul din spatele cortinelor. PARTEA 1

Illuminati: Dinastia Astor – una dintre cele 13 dinastii care conduc Pamantul din spatele cortinelor. PARTEA 1

Cine controleaza cu adevarat evenimentele mondiale din spatele cortinei?


Familiile care au jucat un rol important in deciziile importante facute la nivel global sunt:

1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russel
13. Dinastia Van Duyn

Am adunat cateva informatii despre fiecare dinastie in parte.

Dinastia ASTOR:

Cel care a cladit averea dinastiei Astor a fost John Jacob Astor (1763-1848). John Jacob Astor s-a nascut in Walldorf, Duchy of Baden (Germania) dintr-o dinastie evreiasca. Originile evreiesti au fost ascunse si numeroase zvonuri ale descendentei dinastiei Astor au circulat de-a lungul vremii. John Jacob Astor era un macelar in Walldorf.

In 1784, el a venit in America dupa o mica escala in Londra, Anglia. Desi povestea oficiala este ca a venit in America fara niciun ban in buzunar (poate fi adevarat); la scurt timp a intrat in Loja Masonica iar in 2-3 ani de zile a devenit Maestrul Lojei Olandeze Nr.8 in New York. (Aceasta Loja Olandeza este una proeminenta in ceea ce priveste faptul ca multi dintre membri sai au relatii sus puse in elita Illuminati. Un exemplu al unei “relatii” de genul acesta este membrul Nr. 8 al lojei Russell Archibald, 1811 – 1871, al carui tata a fost presedintele unei asociatii foarte cunoscuta si apreciata de catre liderii Illuminati: Asociatia Regala din Edinburgh.

Prin 1788, Astor era deja un Maestru Mason in Loja Nr.8. Aceasta pozitie este interesanta avand in vedere ca Astor nu putea vorbi engleza cand a sosit in America si era foarte sarac. John Jacob Astor a fost intotdeauna foarte faimos pentru ca avea inima de piatra, era anti-social, “un barbat care nu avea sarm sau gratie.”  (aceasta vine chiar de la o ruda a Dinastiei DuPont care a scris o biografie simpatetica intitulata “Familia Astor”). Daca acestui om ii lipsea gratia sociala si era atat de rece si atat de sarac in timpul primilor sai ani in SUA, cum a ajuns atat de sus si de proeminent in Masonerie?

Sigur ca nu din cauza gratiei sale sociale. De pilda, un pic mai tarziu la o cina pentru elite, cand s-a murdarit pe maini, s-a intins si a folosit camasa vecinului de masa ca si prosop. Potul a venit prin incheierea unor contracte imobiliare paguboase si corupte din zona New York-ului.

Al doilea pot a venit cand doi barbati, care acum se stie ca au fost Illuminati, i-au dat lui John Jacob Astor un privilegiu guvernamental special. Cei doi barbati erau Presedintele Jefferson si Secretarul de Stat Gallatin, ambii membri Illuminati. Guvernul Statelor Unite a plasat in 1807 un embargo pe mare asupra tuturor navelor americane, sa nu mai navigheze cu bunuri, dar Astor a primit permisie speciala pentru nava sa din partea acestor doi barbati.

Astor a profitat foarte mult si de pe razboiul din 1812, care a schingiuit aproape toate celelalte nave maritime americane. De asemenea Astor a lucrat impreuna cu George Clinton, alt membru al Illuminati, si a incheiat nenumerate afaceri cu terenuri. Chiar si in ultima perioada a istoriei, MI6 a lucrat pentru Comitetul celor 300 cat si pentru “Top 13 Familii”. Este interesant caJohn Coleman care avea acces ca agent MI6 la documente secrete, a descoperit ca originalul John Jacob Astor era si el un agent secret englez.

Cele 13 Familii aveau putere mare de decizie asupra Agentiilor Secrete Americane si Englezesti.

Mai tarziu, Astor a devenit bancher si a stat in board-ul de cinci directori ai Bancii Nationale care a fost creata de Guvernul American si a fost denumita Banca Statelor Unite. Astor detinea un calup mare de actiuni ale Bancii. Astor era foarte activ si ca Mason, detinand diverse pozitii de conducere in Loja de-a lungul vietii. John Jacob era deja cel mai bogat om din Statele Unite ale Americii.

Descendentii lui John Jacob Astor erau secretuosi si au aranjat lucrurile ca sa conduca din spatele cortinei. Contrar celorlalte familii, Astorii preferau sa nu stea in board-urile de conducere ale corporatiilor detinute. In 1890, un expert in imobiliare a calculat ca Familia Astor detinea 1/20 din imobiliarele orasului New York.

Astazi unii experti estimeaza ca Dinastia Astor ar avea o avere de 40 de miliarde de dolari.

Ca sa va faceti o idee de cam cata putere beneficiau multi din Familia Astor o sa va dau cateva exemple de functii pe care le detinea Vincent Astor (acum decedat):

* director Compania American Express
* director Compania Atlantic Fruit and Sugar
* director Banca Chase Manhattan (detinuta de Rockefelleri)
* director Compania City and Suburban Homes
* director Corporatia Clasica Cinematografica
* director Compania Cuban-Dominican Sugar
* director Caile Ferate din Nordul Angliei
* director Caile Ferate Centrale
* director Compania Internationala Mercantile Marine
* director Banca Parcului National a New York-ului
* director Compania NY County Trust
* director Publicatiile Saptamanale Inc.
* director Western Union Telegraph NY
* Consilier al Trustului Bancherilor din New York.

Exact la fel ca Dinastiile Rothschild, DuPont, si Rockerfeller, Astorii intotdeauna puneau unul din barbatii familie ca si sef al clanului. Aceasta traditie este pasata ca si drept din nastere in diferitele ramuri ale familiei, cum face si regele cu tronul sau.

ORIGINILE FAMILIEI si a NUMELUI

Astorii au venit cu diverse origini pentru ei iar cei care erau impotriva lor sau cu ei au adaugat cateva teorii de asemenea.

O posibilitate destul de puternica o are ideea ca Astorii sunt descendenti ai Familiei Astorga care se gasea in Sudul Italiei inainte de anii 1600. Cea mai probabila definitie a cuvantului este ca Astorga cat si Astor sunt variatii care inseamna “Astarte” care este mama ocultului. Alt nume al ei este si Semiramis. In Babylon, trinitatea era Nimrod (soarele), Semiramis (luna) si Tammuz (steaua diminetii).

In Egipt, acesti zei erau numiti Osiris, Isis si Horus. Picturile si statuile lui Isis si Horus au fost redenumite de catre Biserica Romano-Catolica.

Vom reveni in Partea 2 cu Dinastia Bundy.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


2 comentarii la "Illuminati: Dinastia Astor – una dintre cele 13 dinastii care conduc Pamantul din spatele cortinelor. PARTEA 1"

  1. Online-ul este inculs la advertising? Ar fi fost interesant sa fie prezentat separat, sa vedem ce felie din tort ii revine global si mai ales tendintele.

  2. Teo spune:

    Nu au jucat un rol! Joca un rol !

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!