Acasă » Paranormal » Illuminati: Dinastia Bundy si legatura cu Ted Bundy (criminalul in serie) PARTEA 2

Illuminati: Dinastia Bundy si legatura cu Ted Bundy (criminalul in serie) PARTEA 2

Dinastia Bundy

In anii ’80, unul dintre cei mai faimosi criminali era un criminal in serie pe nume Ted (Teodor) R. Bundy. Nu este cunoscut public de ce a ucis atat de multi oameni nevinovati. Ted Bundy i-a spus iubitei sale Elizabeth Kendall ca “forta” l-a facut sa ucida. Confesiunea lui Bundy in fata ei a fost dupa arestarea lui finala in Florida. Elizabeth a scris pe foaie marturia lui in timp ce Ted se confesa la telefon.

Ted a spus: “Nu am dubla personalitate. Nu am momente de care nu-mi aduc aminte. Imi aduc aminte tot ce am facut. Lacul Sammamish, am fost la Farrel’s pentru niste inghetata dupa ce am mancat hamburgeri. Nu era ca si cum uitasem sau nu puteam sa-mi aduc aminte, dar trecusem deja peste… se incheiase… “forta” pur si simplu nu ma mai impingea. Nu inteleg. “Forta” ma consuma.” (Kendall, Elizabeth. Printul Fantoma al vietii mele Ted Bundy. 1981, pag. 176).

“Forta” este termenul exact al satanistilor de nivel inalt care este folosit pentru a descrie puterea in care cred, care considera ca poate fi folosita pentru bine sau rau. Filmul  “Star Wars” a utilizat acest termen Illuminati “forta”, care pana in acel moment era rezervat pentru folosinta ezoterica de catre Satanism si ocult. Aceasta este o parte a unui plan de a duce ocultul in mintea publicului pentru ca aceasta conspiratie sa devina o conspiratie deschisa cu publicul care il promoveaza catre vrajitorie si catre “Guvernul Mondial”.

Cine a fost Ted, de ce a facut el ce a facut? Sunt o groaza de intrebari fara raspunsuri despre Ted. Desi publiculcrede ca ziarele au acoperit tot ce era de acoperit despre crimele sale si despre el, deseori aparantele pot fi inselatoare. Daca Ted Bundy era inrudit cu Familia Bundy, am putea sa ne asteptam la cateva lucruri sigure: 1. ca activitatile sale satanice si oricare alta conotatie oculta care ducea catre crime ar fi tinute secret de catre politie, ziare si de familia sa, 2. asemenea informatii despre Ted Bundy ar fi supravegheata atent.

Inainte de a spune mai multe, as vrea sa precizez ca nu exista dovezi care sa dovedeasca ca ar fi inrudit cu celebra dinastie Bundy, nici nu am gasit dovezi ca sa dovedeasca contrariul. Totodata sunt cateva lucruri extrem de interesante legate de Bundy si cele 13 dinastii. Ted era student la Drept. Una dintre scolile la care a studiat a fost Universitatea Puget Sound, WA. Un motiv major pentru care el era un student destul de slab era stresul imens prin care trecea din cauza timpului si efortului pentru a omora femei frumoase. Performantele lui academice slabe nu aveau nicio legatura cu succesul sau politic. Ted are un numar de lucruri facute, care sunt extrem de suspicioase. Primul, Ted a condus din statul Washington pana in Miami, ca sa ia parte la campania lui Nelson Rockefeller din 1968. Era un mare fan Rockefeller. Ted a fost desemnat asistent director al Comitetului Republican Central al Statului Washington. Ted se invartea in cercuri sociale de elita si se pregatea pentru o campanie de Guvernator al Statului.

De pilda, in 1973 facea parte din Comitetul de Stat Republican. Se poate sa fi fost in acest comitet si in alti ani de asemenea. Pe scurt, avea o cariera promitatoare de politician in fata sa. La un moment dat, in mijlocul crimelor sale, s-a alaturat Bisericii Mormone, dar motivul pentru alegerea sa sigur nu are nicio legatura cu iubirea fata de Dumnezeu.

Familia originala Bundy (din Dinastie) a venit in Lumea Noua inainte de 1635 in Boston, MS.

Cativa ani mai tarziu s-au mutat in Taunton, MS. O mare ramura din acesti Bundys s-au dus in Connecticut si mai tarziu spre New York. Alt grup colonial american Bundy erau in Carolina de Nord. Membrii familiei nu au scos capul prea des si in prea multe locuri (ca sa nu bata la ochi, probabil). Doi dintre oamenii cheie ce controlau societatea la inceputurile ei in Lumea Noua erau Bundys. Acestia erau Walter H. Bundy, care s-a dus cu Charles Taze Russell spre Marea Britanie in 1909 si Edwin Bundy care a lucrat la inceputul secolului in baza centrala Bethel. Edwin a calatorit in jurul Americii din 1906 pana in 1910 pentru “Wathtower Society”.

Ceea ce urmeaza este propriul meu “Cine-i cine din familia Illuminata Bundy.”

CINE-i CINE din Dinastia BUNDY

* Eric Bundy – plasat ca supraveghetor al prizonierului Howard Hughes de catre Familia Illuminata Onassis. Mai multe despre asta in alt serial cu dinastiile.
* Eugene H. Bundy – avocat, judecator (1889-1896), vice-presedinte si director Central Trust & Savings, legaturi bancare, director Compania Industriala, partener Bundy & Jones, director executiv Comitetul Republican Central in 18989 si 1900, Cavalerii lui Pythias, Ordinul Omului Rosu, Ordinul Elks, episcop.
* Frederick McGeorge Bundy – director Consiliul Atlantic de Nord.
* McGeorge Bundy – Presedinte al Fundatiei Ford, Bilderberger, assistant special al Presedintelui Kennedy si Johnson pe Afaceri Externe si sfatuitor pe probleme de Securitate Nationala.
* Robert Bundy – a editat “Imagini din viitor, “Secolul 21 si Dincolo”.

ALTE FIGURI PROEMINENTE BUNDY

* Charles Alan Bundy – Manager in diverse companii, presedinte Fundatia Springs si in Fondul Close.
* Charles H. Bundy – Director Fundatia Frost.
* Charles W. Bundy – al doilea om in Fundatia Cornelius.
* Edwin S. Bundy – Director executiv la Universitatea Cornell.

CE ESTE ATAT DE PUTERNIC LA BUNDY?

Majoritatea americanilor nu ar recunoaste Familia Bundy ca fiind o familie puternica de elita. Desi, recent. doi frati Bundy detineau pozitii cheie care controlau majoritatea informatiei care ajungea la urechile presedintilor americani Kennedy si Johnson. Cand Johnson a preluat conducerea dupa ce J. F. Kennedy a fost asasinat, McGeorge Bundy era in pozitia cheie de consilier al Secretarului National. Fratele sau era intr-o pizitie cheie in Departamentul de Stat. Ambii frati Bundy erau membri ai Ordinului Illuminati al Oaselor si Craniului. Ei de asemenea detineau functii importante in Bilderberger.

Doar dovezile astea sunt suficient de clare pentru a-ti da seama de ce fel de putere aveau la indemana Familia Bundy. McGeorge Bundy statea pe MJ-12, care este consiliul de oameni intelepti care controleaza SUA. SUA este cea mai puternica natiune de pe Pamant, deci fara niciun dubiu McGeorge a avut atat putere de a cunoaste secretele cat si putere asupra publicului. Cele trei figuri marcante despre care trebuie sa ne aducem aminte sunt Harvey Hollister Bundy, Sr. William P. Bundy si McGeorge Bundy.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!