Acasă » Paranormal » Illuminati sunt de fapt cei care ne vor binele si lupta impotriva raului?

Illuminati sunt de fapt cei care ne vor binele si lupta impotriva raului?

Site-ul Illuminati.org se pare că ar fi aparţinut Ordinului Vechi al Profeţilor Bavarieni, deci într-un fel unei părţi din organizaţia Illuminati. Între timp, observ că acest site nu mai funcţionează; în schimb, am găsit alt site: www.illuminati-news.com, care, nu ştiu dacă aparţine acestei organizaţii, dar, în mod categoric îi face propagandă. Adică, articolele de pe acest site consideră că Illuminati e o organizaţie benefică, care s-ar opune adevăraţilor ocultişti şi conspiratori ai lumii.

Chiar aşa?

Să citim din articolul “Illuminati şi Noua Ordine Mondială: o alegere nefericită de termeni” de pe www.illuminati-news.com:

“Illuminati nu creează o dictatură sau o societate înrobită. De fapt, ei doresc chiar contrariul! (…) Adevăraţii Illuminati merg în urmă cu sute de ani, fiind o societate secretă  ce lucrează în spatele cortinei şi care are ca scop oprirea Vechii Ordini Mondiale, aceasta din urmă fiind o mişcare de mii de ani ce are ca scop înrobirea omenirii pentru milenii. Astăzi, cercetătorii şi căutătorii adevărului cred în mod eronat că această organizaţie ar fi una malefică, conectând cu ea oameni ca Rockefeller sau Rothschild.

(…) În primul rând, nu există nimic “nou” referitor la ceea ce numim “Noua Ordine Mondială”. De fapt, există o Veche Ordine Mondială, menţinută şi modelată de-a lungul mileniilor. Familia Rothschild, Rockefeller sau Bush nu doresc o Nouă Ordine Mondială, ci să menţină Vechea Ordine Mondială, care este societatea sclavagistă în care trăim acum. Da, şi ei lucrează la o guvernare globală, punctul culminant al Vechii Ordini Mondiale, fiind, de fapt, aceeaşi Ordine Veche Mondială rafinată.

Rockefellerii sau cei din familia Rothschild nu se intitulează Illuminati între ei, pentru că ştiu că Illuminati este duşmanul lor, grupul ce vrea să-i distrugă. Totuşi, pentru ei este foarte comod ca opinia publică să-i identifice cu numele duşmanului său (…) Oamenii care asociază Illuminati cu o forţă malefică nu ştiu nimic (…) Nu mă înţelegeţi greşit. O forţă malefică secretă ce conduce lumea există, dar aceasta nu e Illuminati.”

Totuşi, n-a fost decât o ipoteză, de dragul de a avea şi păreri contrarii. Pentru că, adevărul e cu totul altul. Secta Illuminati, înfiinţată pe 1 martie 1776 de către Adam Weishaupt, a fost finanţată de bancherul evreu Mayer Amscher Bauer, cel care va crea imperiul Rothschild. Aşa că, încă de la bun început există o legătură între Illuminati şi familia Rothschild.

De asemenea, Adam Weishaupt îşi propunea ca scop, printre altele, şi crearea unui unic guvern mondial. Şi există documente în acest sens. A pretinde că “Vechea Ordine Mondială” ar dori acest lucru este absolut hilar. Illuminati, care lupta împotriva “Vechii Ordini Mondiale”, avea acelaşi obiectiv ca şi duşmanul său de moarte? Sincer, nu ţine… şi oricât ar încerca acest site, www.illuminati-news.com, să arate că Illuminati ar fi “băieţii buni”, ar fi bine să nu ne mai insulte inteligenţa, că nu suntem chiar atât de proşti.

sursă: illuminati-news.com


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!