Acasă » Paranormal » În timpul unui LIVE, a apărut o explozie misterioasă de care nimeni nu ştie nimic!

În timpul unui LIVE, a apărut o explozie misterioasă de care nimeni nu ştie nimic!

Reporterul televiziunii FOX 10, Andrea Robinson, se afla în timpul unei transmisii în direct din Phoenix (Arizona, SUA), atunci când o explozie inexplicabilă, de culoare albă, a apărut la distanţă în spatele ei.

La început, angajaţii staţiei TV au crezut că explozia a fost cauzată de un transformator. Dar, când FOX 10 a contactat furnizorii de utilităţi locale, APS şi Salt River Project, aceştia au declarat că nu s-a întâmplat nicio explozie în zonă.

În timp ce sursa exploziei rămâne un mister, aceasta a venit cu câteva zile înainte de aniversarea a 15 ani a unei dintre cele mai renumite apariţii de OZN-uri din istoria recentă. Pe 13 martie 1997, un grup de sfere strălucitoare, care se deplasau într-o formaţiune în formă de V, a fost văzut pe cerul oraşului Phoenix.

Acest incident a fost, de asemenea, surprins pe film, fiind dezbătut şi analizat la nesfârşit. Arizona este şi locul lui Travis Walton, cel care a pretins că ar fi fost răpit de un OZN în 1975.

Şi, în timp ce oficialii din Phoenix nu pot oferi nicio explicaţie despre explozia din film, FOX 10 cere ajutor publicului pentru a explica ceea ce s-a surprins exact pe film.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


2 comentarii la "În timpul unui LIVE, a apărut o explozie misterioasă de care nimeni nu ştie nimic!"

  1. Este o explozie văzută de la distanţă.
    “OZN”… cum se lipește presa de orice, doar ca să facă o știre de senzație, dar asta cu “OZN în direct” e prea de tot…

  2. Tosa spune:

    Da, bine, ne cere noua publicului ajutor pentru a explica. Cat pot sa fie de magari! Si imediat sar cu OZN-uri si alte bazaconii.
    Asta nu e stire pentru posturile care se respecta.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: