Acasă » Stiri » Mona Pivniceru, in masina lui Andrei Nastase.

Mona Pivniceru, in masina lui Andrei Nastase.

Mona Pivniceru propusa de PNL la Justitie fotografiata in masina lui Adrian Nastase

Imagini bomba prezentate azi de mass-media. Mona Pivniceru, propusa pentru fotoliul de Ministru al Justitiei a fost fotografiata in timp ce se urca in masina fostului premier, Adrian Nastase, condusa in prezent de fiul acestuia, Andrei Nastase.

Imaginile au fost prezentate de Romania TV, iar potrivit acestora Pivniceru a fost dusa cu masina-proprietate a lui Adrian Nastase – automobilul Audi, cu numarul de inmatriculare B 111 WNA – intr-un bloc din Capitala, unde locuiesc mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.

Mona Pivniceru a afirmat, la RomaniaTV, ca atunci cand a urcat in masina-proprietate a lui Adrian Nastase (condusa in ultima vreme de Andrei Nastase) venise sa o ia o prietena, Mariana Alexandrescu, fara sa stie a cui era masina si cine era soferul acesteia. Potrivit jurnalistilor, Alexandrescu ar fi lucrat in calitate de consilier la cabinetul lui Adrian Nastase, cand acesta era deputat.

“Era dansa si soferul. Eu nu-l cunosc pe Andrei Nastase. Era un sofer in masina cu care nu am facut cunostinta”, a spus Pivniceru. “Asta ar insemna sa-mi fac lista cu toti cunoscutii si prietenii si tot nu ar fi suficient ca oricum m-ar urmari cineva oriunde ma duc”, a spus judecatoarea.

Pentru acelasi post TV, Mona Pivniceru a declarat ca se gandeste sa renunte la nominalizarea pentru Ministerul Justitiei. “Nu stiu ce sa fac, dar vad ca este atat de importanta persoana meaeste ca nu fac un pas fara sa fiu urmarita. Mai meditez daca mai fac acest pas decisiv. Vad ca nu exista om a carui demnitate si onoare sa nu fie terfelita. Care ar fi finalitatea, sa ingros randul celor care pot fi tinte?”

Judecatoarea Mona Pivniceru a fost propusa de PNL sa il inlocuiasca pe Titus Corlatean in functia de ministru al Justitiei.

 


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "Mona Pivniceru, in masina lui Andrei Nastase."

  1. Eddie spune:

    I want a poster! X3 Hey.. you were going to email me for some reason? Im not sure.. but I sent you my em;3&l#82i0aYour area looks a lot less cluttered than mine.. I need to get rid of all these papers!! x___x

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!