Acasă » Dosare, Stiri » TENSIUNI IN SANUL PNL. AZI: RUS VS STROE

TENSIUNI IN SANUL PNL. AZI: RUS VS STROE

TENSIUNI IN SANUL PNL. AZI: RUS VS STROE

Razboiul pe cifrele de la refendum nu pare incheiat, acesta ajungand la o noua faza: disputa intre liberali.

Primul care a iesit cu reactii dure a fost chiar fostul ministru de Interne, Ioan Rus, care l-a catalogat pe actualul ministru delegat pentru Administratie, Radu Stroe, drept un “smecheras de mana a doua”.

 

“La sfarsitul zilei au numit pe Stroe in locul lui Dobre, da? Care a facut putin joc de glezna la televizor cum o sa schimbe el la Curte, ca ce date va aduce, dupa care a adus axact aceleasi date. La sfarsit , pe strada, asa la nivel de smecher de Bucuresti a fost foarte interesant cateva zile, dupa care in momentul in care i s-a pus o hartie pe care sa o semneze, ce sa semneze altceva, decat realitatea. Si-atunci practic noi am plecat, domnu asta, ministru delegat, nu-mi pare rau de mine, doar de Dobre imi pare rau, care este exceptional specialist in administratie. Pe domnul Stroe acesta nu il cunosc, decat asa cat l-am vazut, mi s-a parut un smecheras de mana a doua”, a spus fostul ministru de Interne, Ioan Rus, la postul Transilvania Live.

De asemenea, Ioan Rus a mentionat ca l-a anuntat pe premierul Ponta despre intentia sa de a demisiona in cazul presiunilor facute de colegii de partid si alianta in legatura cu listele electorale permanente. Ne amintim ca si colegul sau de pe acea vreme, ministrul delegat pentru Administratie, V. Paul Dobre, a acuzat presiuni din partea colegilor si a lui Crin Antonescu pentru a declara un numar mai mic de persoane cu drept de vot.

“Domnule, intelegi ce zic, ca nu se poate? Dar conducerea uite ce spune. Bun, atunci avem doua variante: pe de-o parte Basescu vrea sa fie mai mult de 18 milioane, dumneavoastra vreti sa fie mai putin de 18 mil, conducerea partidului, eu am doua solutii atunci: sa m-ascund in spatele d-voastra, ca sa rezistam presiunii partidelor noastre, ceea ce n-o sa fac niciodata sau sa plec”, a declarat Rus.

Raspunsul lui Radu Stroe nu a intarziat. “Atacul domnului Ioan Rus este indreptat nu numai impotriva ministrului delegat pentru Administratie, ci si impotriva Ministerului Administratiei si Internelor si constituie un act nedemn, rau intentionat si fara niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producand prejudicii de imagine nejustificate. Mentionam faptul ca acuzele, insinuarile si calificativele folosite in mod gratuit nu onoreaza pe nimeni, si in principal pe cel care le atribuie, si nici nu pot reprezenta scuze in ochii opiniei publice pentru ceea ce a facut sau nu  autorul acestei alegatii”, a declarat actualul ministru delegat pentru Administratie.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: