Acasă » Dosare, Stiri » TRAIAN BASESCU IN SILENZIO STAMPA

TRAIAN BASESCU IN SILENZIO STAMPA

TRAIAN BASESCU IN SILENZIO STAMPA

Intors la Cotroceni, Traian Basescu adopta o pozitie cel putin ciudata, avand in vedere caracterul sau de presedinte jucator: tace.

Desi acesta si-a reluat, in cursul diminetii de ieri, fotoliul de Presedinte, Traian Basescu pare ca a intrat intr-un silenzio stampa, din care nu mai iese de vreo 2 saptamani.

Au existat mai multe speculatii, cum ca s-ar teme de protestatarii stransi sa scandeze in Piata Universitatii dupa decizia Curtii Constitutionale, sau ca asteapta sa treaca nunat ficei sale mai mici, Elena Basescu, fie ca nu doreste sa mai alimenteze atacurile aduse zilnic de reprezentantii USL, fie chiar ca se gandeste la o posibila demisie. Nu stim momentan. Cert este ca: s-a intors in tacere si a ramas in tacere.

In schimb presedintele Traian Basescu si-a refacut echipa de consilieri. In mare parte, Basescu si-a repus in functie vechii consilieri, cei care au plecat in momentul suspendarii sale sau au fost demise de Crin Antonescu.

 

Astfel, in functiile de consilieri prezidentiali au revenit, prin decretele semnate marti de Traian Basescu, cei din vechea echipa a sefului statului: Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Virgil Paunescu, Bogdan Manoiu, Laurentiu Sebastian Lazaroiu, Daniel Petru Funeriu, Bogdan Alexandru Dragoi si Iulian Fota.

De asemenea, Bogdan Oprea revine pe functia de consilier de stat la Departamentul Comunicare Publica si purtator de cuvânt al presedintelui.

Pe lista consilierilor de stat se regaseste si fostul senator PDL de Constanta, Dorel Onaca, recunoscut pentru sustinerea acordata presedintelui Traian Basescu, in cele doua campanii de suspendare, din 2007, respective 2012.

Ceilalti consilieri de stat numiti marti sunt Delia Dinu la Compartimentul Protocol, Dinu Claudiu Constantin la Departamentul Constitutional Legislativ, Gabriel Cristian Piscociu la Compartimentul Probleme Cetatenesti, Daniel Andrei Moldoveanu la Departamentul Securitate Nationala, Eugen Tomac la Cancelaria Presedintelui, Cristian Gabriel Hrituc la Departamentul Relatii cu Autoritatiile Publice si Societatea Civila si Raluca Boboc, la Departamentul Analiza Politica. 


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "TRAIAN BASESCU IN SILENZIO STAMPA"

  1. Candie spune:

    IMHO Williams is a very good player and a good draft pick. A couple mistakes in a big game (where he was playing out of position as punt returner,more fault on the coaches than on him imh;#,don&)8217ot tell the story on a solid player like williams.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: