Acasă » Dosare, Stiri » DECLARATIE SOC A LUI ADRIAN NASTASE PRIVIND TENTATIVA DE SUICID

DECLARATIE SOC A LUI ADRIAN NASTASE PRIVIND TENTATIVA DE SUICID

DECLARATIE SOC A LUI ADRIAN NASTASE PRIVIND TENTATIVA DE SUICID

 Declaratie cutremuratoare a fostului premier Adrian Nastase legata de tentativa de suicid. Intr-o declaratie data procurorilor si publicata de Evenimentul Zilei, acesta explica cum s-au petrecut lucrurile in data de 20 iunie. Potrivit acestor declaratii, tentativa de suicid ar fi fost premeditata de catre Adrian Nastase.

“…In data de 20.06.2012 ma aflam la domiciliul meu cand am aflat ca am fost condamnat definitiv de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si am incercat un sentiment de revolta.

Observand ca se procedeaza si la punerea in aplicare a deciziei, sentimentul meu de revolta s-a accentuat … la un moment dat la domiciliul meu au sosit doi politisti, care s-au legitimat si mi-au inmanat un exemplar al mandatului de executare … familia mi-a facut bagajele … iar in timpul in care politistii au urcat la locuinta unde domiciliez am luat revolverul din incaperea de pastrare a armamentului pe care l-am introdus in buzunarul stang al pantalonilor cu care eram imbracat.

Fiind hotarat cu privire la suicid am spus familiei si politistilor ca doresc sa cobor in biblioteca sa-mi iau niste carti. Astfel am coborat insotit de catre unul dintre politisti, am luat niste carti din biblioteca, le-am pus pe masa, iar politistului i-am spus ca este o decizie care ma priveste.

Acela a fost momentul in care cu mana stanga am scos revolverul din buzunarul pantalonilor. Cand a vazut arma, politistul s-a repezit spre mine si mi-a prins mana cu care tineam arma. Au urmat momente in care ne-am luptat in incercarea de a-mi duce la bun sfarsit hotararea suicidala, iar politistul incercand sa-mi ia arma din mana.

Atunci am apucat sa armez revolverul prin tragerea cocosului spre spate. Fiind pregatit pentru tragere, in timp ce ma luptam cu politistul sa scap si sa nu-l ranesc, mi-am indreptat revolverul spre zona capului si am apasat pe tragaci. Mentionez ca mana era intinsa si tineam arma in sens invers spre mine.

Dupa ce am tras, am simtit o arsura puternica in zona gatului, iar in clipele imediat urmatoare am fost dezarmat de politist, care mi-a pus catusele, dar mi le-a dat jos la sosirea echipei medicale…”, a scris Adrian Nastase in declaratia data procurorilor.

Adrian Nastase este cercetat pentru incalcarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce anchetatorii au descoperit in casa sa 399 de cartuse pentru care nu exista justificare.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: