Acasă » Stiri » LIVIU DRAGNEA CHEMAT LA DNA SA DEA EXPLICATII CU PRIVIRE LA REFERENDUM

LIVIU DRAGNEA CHEMAT LA DNA SA DEA EXPLICATII CU PRIVIRE LA REFERENDUM

LIVIU DRAGNEA CHEMAT LA DNA SA DEA EXPLICATII CU PRIVIRE LA REFERENDUM

Referendumul s-a incheiat, presedintele Traian Basescu s-a intors la Cotroceni, scandalul insa nu s-a incheiat.

Presedintele Consiliului Judetean Teleorman si Secretar general al PSD, Liviu Dragnea a fost citat sa se prezinte la DNA, maine. Acesta va trebui sa dea procurorilor explicatii in legatura cu organizarea referendumului in sudul tarii. Liviu Dragnea s-a ocupat si de coordonarea campaniei lectorale a PSD pentru referendumul din 29 iulie.

Liviu Dragnea, este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice și abuz in serviciu in forma calificata.

Prima plangere penala a fost inaintata pentru ca Dragnea a cerut ca ora de ora sa-i fie comunicata prezenta la vot de catre birourilor electorale de pe raza judetului Teleorman, avand in vedere ca presedintii Sectiilor de votare ar trebui sa fie apolitici.

Cea de-a doua plangere penala a fost facuta pe motiv ca acesta, intr-o teleconferinta, ar fi cerut ca dupa ora 21.00 sa fie dati afara toti reprezentantii PDL din sectiile de votare.

Dupa referendum au fost inregistrate peste 500 de plangeri in toata tara in legatura cu posibile fraude la referendum.

DNA face investigatii in judetele Teleorman, Olt si Gorj, iar Parchetul General, in Mehedinti. DNA investigheaza presupusele fraude si in judetele Cluj si Vrancea.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!