Acasă » Stiri » 39 de cadavre găsite intr-un camion in Anglia

39 de cadavre găsite intr-un camion in Anglia

Poliția din Essex, Marea Britanie, a fost chemată în Parcul Waterglade Industrial din Grays la primele ore ale dimineții de miercuri, după ce, în containerul unui camion, au fost găsite 39 de cadavre, scrie The Guardian.

Presa din Marea Britanie notează că oamenii care au murit în containerului unui camion înmatriculat în Bulgaria ar fi victime traficului de persoane sau migranți care au încercat să intre în țară ilegal. Însă, autoritățile britanice nu exclud nicio variantă în acest caz. Premierul Boris Johnson a transmis că este „îngrozit” de tragicul incident, potrivit BBC. „Primesc informații în mod regulat cu privire la caz, iar Ministerul de Interne va lucra îndeaproape cu Poliția din Essex pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate. Gândurile mele se îndreaptă spre cei care și-au pierdut viața și spre familiile lor”, a transmis premierul britanic. Ministrul de Interne al Marii Britanii, Priti Patel a transmis că este șocată și întristată de acest incident tragic. Parlamentarul Jackie Doyle-Price a transmis că „traficul de persoane este o afacere periculoasă și malefică” și că speră că poliția din Essex îi va aduce „pe criminali în fața justiției”. Autoritățile au declanșat o anchetă și au arestat un bărbat de 25 de ani din Irlanda de Nord, principalul suspectat în cazul morți celor 39 de oameni, potrivit The Guardian. Printre cele 39 cadavre, se afla și trupul neînsuflețit al unui adolescent, a transmis poliția din Essex, care a chemat o ambulanță la fața locului imediat după ce a făcut descoperirea șocanta.

,,Acesta este un incident tragic, unul în care un număr mare de oameni și-au pierdut viața. Ancheta noastră este în plină desfășurare. Suntem în plin proces de identificare a victimelor, dar anticipez că acesta va fi un proces de durată”, a transmis șeful Poliției, Andrew Mariner. Camionul în care se aflau victimele este din Bulgaria și a intrat în Marea Britanie prin Holyhead, pe data de 19 octombrie, mai spun autoritățile britanice.

„L-am arestat pe șoferul camionului în legătură cu acest incident, iar el va rămâne în custodia poliției pe parcursul investigației”, a mai spus Mariner. Parcul industrial Waterglade a fost închis pentru desfășurarea anchetei.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!