Acasă » Dosare, Stiri » Și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a furat copilul!

Și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a furat copilul!

Tanara rapita si ucisa

O tânără, răpită împreună cu fiica ei nou-născută și ucisă de cea mai bună prietenă

Caz cutremurător de sărbători! O tânără a fost răpită împreună cu fiica ei nou-născută chiar de prietena sa cea mai bună. Agresoarea a omorât-o pe tânăra mămică și apoi s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Când a fost prinsă de polițiști, criminala era împreună cu fetița căreia i-a ucis mama și a făcut declarații șocante în fața oamenilor legii.


O comunitate din orașul Austin, statul american Texas, este în stare de șoc după ce o tânără a fost răpită împreună cu fiica ei și ucisă de prietena sa cea mai bună. Heidi Broussard, în vârstă de 33 de ani, a dispărut împreună cu fetița sa, Margo, pe 12 decembrie 2019. După o săptămână de coșmar pentru familia tinerei mame, ea a fost descoperită moartă în portbagajul unei mașini.

În urma cercetărilor făcute de polițiștii americani, aceștia au ajuns acasă la Magen Fieramusca, care are 33 de ani și era cea mai bună prietenă a lui Heidi Broussard. Când au intrat în locuința sa, oamenii legii au avut un șoc: o legăna pe fetița nou-născută și le-a spus anchetatorilor că este fiica ei, relatează jurnaliștii de la people.com. Potrivit agenților de la FBI și polițiștișlor din Austin, Magen Fieramusca a pus la cale un plan ca să o fure pe micuța Margo și să scape de prietena sa cea mai bună.

Astfel, pe 12 decembrie, criminala s-a întâlnit cu Heidi, care era împreună cu fetița ei, le-a răpit pe cele două și apoi a ucis-o pe tânăra mămică. După ce a adus-o acasă pe micuța prințesă, criminala le-a explicat tuturor prietenilor, dar și familiei, că a născut de curând, iar Margo este fiica ei.

O-tanara-rapita-si-ucisa
O-tanara-rapita-si-ucisa

Medicii legiști au aflat că Heidi Broussard a fost ucisă de cea mai bună prietenă a sa prin strangulare. Tânăra mamă asasinată a fost condusă recent pe ultimul drum de copiii ei, soț, rude și prieteni. Heidi Broussard a adus-o pe lume pe Margo luna trecută și, în timpul nașterii, ea fost ținută de mână de cea mai bună prietenă a sa, Magen Fieramusca.

Magen Fieramusca

În prezent, aceasta se află după gratii și este acuzată de răpire și crimă.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: