Acasă » Stiri » Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria locuinta din Bucuresti

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria locuinta din Bucuresti

Veste şoc în lumea mondenă. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri noapte, în apartamentul în care locuia în Bucureşti.

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in apartamentul în care locuia singur. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Actorul locuia într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei cu chirie, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbăta când a ieşit cu câinele la plimbare.

Fosta sa iubită, Cristina Canela, spune că Mărculescu nu era singur în casă în momentul decesului. Alături de el, până în ultima clipă de viaţă, s-a aflat un căţel pe care îl adoptase de pe stradă.

A fost ideea mea să-l luăm de pe stradă pentru că iubesc mult animalele și i-am zis să adoptăm cățelușul ăsta împreună, să-l creștem, să nu-l lăsăm în stradă. Era doar el cu cățelul. El se simțea foarte abătut pentru că nimeni nu-l mai ajuta nici pe plan financiar și… vă dați seama, pe perioada pandemiei îți trebuie ca să poți să te descurci… Pe când el… nu avea cine să-l ajute. Cine să-l ajute?
L-am mai ajutat eu cât am lucrat, l-am mai ajutat cu bani, mă duceam la Maxi, îi duceam mâncare pentru căței, dar cât să ajuți?
”, a declarat Cristina

Costin Mărculescu a decedat în urma unui infarct, arată rezultatele autopsiei fostului actor. Afecțiunea care a provocat moartea directă este, potrivit medicilor, insuficiența cardio-respiratorie acută. Bolile care ar fi dus la provocarea infarctului sunt miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Rudele lui Costin Mărculescu au confirmat că autopsia actorului arată faptul că acesta a decedat în urma unui infarct. De asemenea, urmează să fie făcute publice și rezultatele testelor toxicologice. Acestea vor avea rolul de a determina dacă actorul a consumat alcool sau substanțe interzise, precum și dacă a luat anumite medicamente înainte de a deceda.

Costin Marculescu Gasit Mort
Costin Marculescu “LIceenii”

Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani iar în 1986, a fost distribuit în unul dintre cele mai vizionate filme din istoria Romaniei, celebrul „Liceenii“.

În anul 1993 a absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreţ. Costin Marculescu a lansat şi şapte videoclipuri difuzate de posturile de muzică.
Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!