Acasă » Stiri » Măcel în Mexic după arestarea fiului baronului drogurilor „El Chapo”!

Măcel în Mexic după arestarea fiului baronului drogurilor „El Chapo”!

Fortele de ordine mexicane l-au capturat pe Guzman,fiul ,,regelui” încarcetat Joaquin ,,El Chapo”, iar evenimentele au declansat un val de violente în Sinaloa.

19 presupusi membri ai bandei si 10 militari au murit în timpul evenimentelor legate de arestarea liderului cartelului mexican de droguri Ovidio Guzman, fiul lui ,,El Chapo”, în statul nordic Sinaloa, a declarat vineri ministrul Apararii, Luis Cresencio Sandoval, citat de Reuters.

Alţi 35 de militari au fost răniţi de gloanţe, în timp de 21 de persoane au fost arestate în timpul acestei operaţiuni care s-a desfăşurat la Culiacan, în capitala statului Sinaloa, în cursul căreia au avut loc schimburi de focuri intense.

Guzmán-López – supranumit „Șoarecele” – este acuzat că a condus o facțiune a celebrului cartel Sinaloa al tatălui său, a declarat ministrul Apărării Luis Cresencio Sandoval. Este una dintre cele mai mari organizații de trafic de droguri din lume.Arestarea lui Ovidio Guzman a avut loc după o noapte de violenţe la Culiacán, în statul Sinaloa.

Tatăl său, Joaquín „El Chapo” Guzmán, ispășește o închisoare pe viață în SUA, după ce a fost găsit vinovat în 2019 de trafic de droguri și spălare de bani. Procesul său a dezvăluit unele dintre detaliile brutale ale modului în care funcționează cartelurile de droguri din Mexic.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: