Acasă » Stiri » Tânărul de 21 de ani împușcat de polițiști în Suceava a murit!

Tânărul de 21 de ani împușcat de polițiști în Suceava a murit!


Florin, tânărul împușcat mortal de polițiști în timp ce se afla într-o mașină urmărită de oamenii legii a murit la spital, în urma rănilor suferite.

Florin Negură a ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava conștient, dar starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid. ”Pe parcursul investigațiilor, starea pacientului s-a degradat și a fost necesară o intervenție chirurgicală de urgență ,a arătat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

În vârstă de 21 de ani, tânărul din Moldovița a ajuns la spital după ce a fost împușcat în spate de polițiști.Acesta se afla într-o mașină marca Mithubishi Shogun, înmatriculată în Marea Britanie, împreună cu alți trei amici, care a fost urmărită kilometri buni după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

La scurt timp însă, un telefon la 112 anunța că o persoană a fost rănită prin împușcare, fiind cerut ajutorul unui echipaj medical.Toți tinerii din mașină erau băuți, iar în mașină erau mai multe sticle de băuturi alcoolice. În urma cercetărilor a fost identificat șoferul, pe numele său fiind deschis un dosar penal.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: