Acasă » Stiri » Condamnat la închisoare cu executare după ce a pălmuit o femeie peste fund, pe stradă!

Condamnat la închisoare cu executare după ce a pălmuit o femeie peste fund, pe stradă!

Bărbat din Suceava condamnat la închisoare cu executare după ce a pălmuit o femeie peste fund, pe stradă.
În 2021, bărbatul s-a apropiat de un grup de femei și după ce a făcut câteva comentarii a lovit-o pe una dintre ele peste fund.

Bărbatul ”a venit în dreptul lor și după ce a făcut niște comentarii cu privire la grup, s-a auzit un sunet ca o pocnitură, o palmă, persoana vătămată (..) menționând că inculpatul a lovit-o peste partea stângă a posteriorului”, se arată în hotărârea pronunțată de Judecătoria Suceava.

Una dintre martore a confirmat agresiunea sexuală:
”Inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată peste zona dorsală cu un gest extrem de violent, iar apoi a intrat într-o sală de jocuri din apropiere, râzând. Toate cele patru femei care au asistat la gest s-au arătat indignate, șocate, bulversate de gestul inculpatului. Martorul T.L.L. a declarat, de altfel, că a simțit și teamă, având în vedere că erau singure pe stradă și li se putea întâmpla și lor ceva asemănător”, mai scrie în hotărâre.
Agresiunea s-a petrecut acum doi ani, iar victima a depus plângere. În primă instanță, magistrații au decis 10 luni de închisoare cu executare. Agresorul și-a recunoscut fapta, însă nu a declarat apel.

Potrivit Monitorul de Suceava, Nina Smart, femeia care a fost victima acestui act de hărțuire, crede că soluția este una normală și le îndeamnă pe femei să-și apere drepturile pe care le au, indiferent de tipul de agresiune.

“Mă bucur că experiența neplăcută care m-a afectat fizic, emoțional și psihic a fost încadrată la hărțuire stradală și sancționată penal, conform legii. Umilința suferită în urma violenței și atitudinea inițială a persoanei care a preluat reclamația pe care am făcut-o la poliție m-au afectat multă vreme. Sper ca acest proces să inspire încredere fetelor și femeilor care se vor confrunta cu hărțuire stradală, să transmită un mesaj clar de netoleranță a violenței de orice fel în Suceava. Sper ca hotărârea favorabilă dată de judecător, care a fost o femeie, câștigată de o avocată, să încurajeze lumea să nu accepte hărțuirea drept comportament normal. Avem pretenția ca adolescenții și bărbații care trec cu vederea efectul hărțuirii stradale să înțeleagă faptul că nu e corect și politicos un astfel de comportament și că e chiar dureros să-l suporți. Serviciile sociale trebuie și ele dezvoltate să îngrijească persoanele care au comportament agresiv din cauza unei boli, pentru care nu există posibilitatea să se vindece și prezintă pericol”, a fost mesajul transmis de Nina Smart.

Pentru lovire și alte violente și tulburarea ordinii publice, agresorul a fost condamnat la 10 luni de închisoare.
Totodată, acesta trebuie să-i plătească victimei 7.500 de lei daune morale, plus 1.000 de lei cheltuieli de judecată.
El are la dispoziție 10 zile de la comunicarea sentinței să declare apel, iar termenul expiră pe 13 ianuarie. Potrivit unor surse judiciare, suspectul ar fi plecat din țară de mai bine de un an.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: