Acasă » Stiri » Aur ascuns la motorul mașinii!

Aur ascuns la motorul mașinii!

Peste 5 kilograme de bijuterii din aur, care urmau sa ajunga pe piața din Romania, au fost confiscate in Vama Giurgiu. Pentru ca nu avea documente legale și crezand ca va scapa neprins, șoferul a ascuns bijuteriile la motorul mașinii. La control, insa, polițiștii de frontiera au descoperit și au confiscat aurul in valoare de peste 1,2 milioane lei. Șoferul turc este cercetat acum pentru contrabanda

Un cetățean turc cu varsta de 50 de ani, a vrut sa intre in Romania, in noaptea de marți spre miercuri, prin Vama Giurgiu cu 5,015 kilograme de bijuterii, ascunse la motorul mașinii, în pachete bine închise.

“În data de 11.01.2023, în jurul orei 03:30, la PTF Giurgiu – Rutier s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean turc în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Turcia. La control, colegii noştri au descoperit, disimulate în compartimentul motor al autoturismului, mai multe pachete cu bijuterii ce păreau a fi din aur galben și alb”, transmite Poliția de frontiera.

Față de cetățeanul turc, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se mai arată în comunicat Poliției de Frontieră.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: