Acasă » Paranormal » 10 semne că există fantome sau spirite!

10 semne că există fantome sau spirite!

Există persoane care cred în existența fantomelor și spiritelor, dar din punct de vedere științific nu există nicio dovadă că acestea există într-adevăr. Cu toate acestea, unii oameni cred că au experimentat sau au observat semne care ar putea fi interpretate ca dovadă a existenței acestor fenomene. Iată 10 semne care ar putea indica existența fantomelor sau spiritelor:

Sunete inexplicabile – acest lucru ar putea include zgomote sau sunete inexplicabile care par să provină dintr-o altă cameră sau de la o altă sursă necunoscută.

Viziuni inexplicabile – acest lucru poate include apariția unei siluete sau a unei imagini a unei persoane care nu este prezentă în cameră sau care a fost văzută într-o altă parte a casei.

Obiecte care se mișcă sau dispar – acest lucru poate include obiecte care dispar sau care se mișcă inexplicabil fără nicio explicație logică.

Schimbări de temperatură inexplicabile – acest lucru poate include zone reci inexplicabile într-o cameră sau fluctuații ale temperaturii care nu pot fi explicate prin nicio sursă obișnuită.

Simțuri dezvoltate – persoanele care cred că pot simți sau percepe prezența fantomelor sau spiritelor ar putea avea senzația unei prezențe sau a unei energii.

Oglinda – credința că oglinzile pot atrage și că se pot manifesta prin ele spiritelor sau fantomelor.

Lumini inexplicabile – uneori se observă lumini care se aprind și se sting inexplicabil, sau se observă lumini care se deplasează.

Prezența unui miros – uneori se poate observa prezența unui miros neobișnuit care nu poate fi explicat prin nicio sursă cunoscută.

Schimbări inexplicabile în mediul înconjurător – acest lucru poate include schimbări în comportamentul animalelor de companie, sau schimbări inexplicabile în vegetație sau în alte elemente ale mediului înconjurător.

Visuri și vise inexplicabile – unele persoane cred că visele lor sunt o modalitate prin care spiritul sau fantoma încearcă să comunice cu ei.

În general, este important să rețineți că nu există nicio dovadă științifică că fantomele sau spiritul există într-adevăr, iar multe dintre semnele menționate mai sus pot fi explicate prin explicații obișnuite, precum iluziile sau halucinațiile.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: