Acasă » Paranormal » Fantoma înfricoșătoare de la castelul Banffy!

Fantoma înfricoșătoare de la castelul Banffy!

Castelul Banffy este un impresionant castel situat în comuna Bonțida din județul Cluj, România. Castelul a fost construit la sfârșitul secolului al XVII-lea și este considerat unul dintre cele mai importante monumente istorice din România.

Castelul Banffy este și cunoscut pentru povestea unei fantome înfricoșătoare, care se spune că ar fi bântuit castelul de mai multe secole. Conform legendei, fantoma este de fapt a unei tinere fete care a murit în mod tragic în castel în urmă cu mai multe sute de ani.

Potrivit poveștii, fata era fiica unui nobil care locuia în castel. Într-o zi, ea a fost sedusă de unul dintre servitorii castelului, iar tatăl ei, care era extrem de furios, a hotărât să-l pedepsească pe servitor prin tăierea mâinilor. Fata, care nu putea suporta gândul că iubitul ei va fi mutilat, a decis să ia propria viață. Conform legendei, fantoma ei a rămas blocată în castel, bântuindu-l de atunci.

Mulți turiști și vizitatori ai castelului Banffy au declarat că au simțit o prezență înspăimântătoare și au auzit sunete ciudate în timp ce vizitau castelul, iar unii au susținut că au văzut chiar fantoma fetei. Deși nu există dovezi concrete care să confirme existența fantomei, legenda a devenit una dintre cele mai cunoscute povești de acest gen din România.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: