Acasă » Stiri » Băiețel de 3 ani ucis de o șoferiță drogată.

Băiețel de 3 ani ucis de o șoferiță drogată.

Matei, un băiețel de trei ani, a fost altă victimă a persoanelor ce se urcă la volan după ce consumă substanțe interzise.

După doar câteva zile de la accidentul teribil ce a avut loc la 2 Mai, o altă șoferiță ce s-a urcat drogată la volan a luat viața unui copil de doar trei ani ce se juca în fața porții sale.

Camerele de supraveghere din localitate au filmat-o pe şoferiţa drogată cu doar câteva clipe înainte să îl lovească mortal pe Matei. În imagini se vede cum gonea pe o altă stradă, lucru confirmat şi de martori.

“A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare, am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii”, povesteşte o vecină, martoră la accidentul de groază.

Oamenii legii au întocmit astfel un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă până în prezent, femeia de 38 de ani ce i-a luat viața lui Matei nu a fost arestată preventiv sau reținută deoarece se așteaptă probele de laborator, relatează fanatik.ro .


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: