Acasă » Stiri » Șofer de 19 ani s-a urcat beat la volan şi a ucis 3 tineri.

Șofer de 19 ani s-a urcat beat la volan şi a ucis 3 tineri.

Tragedie cumplită în Alba. Un şofer de 19 ani s-a urcat beat la volan şi a ucis trei tineri şi a rănit grav alţi trei, pe DN 1, în apropiere de localitatea Sântimbru.

Cei șase prieteni veneau de la o petrecere din Alba Iulia, iar la întoarcere au vrut să meargă la o benzinărie ca să cumpere bere. Mergeau pe marginea Drumului Național 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în coloană, doi câte doi, când au fost loviți în plin de șoferul beat. Trei au reușit să se ferească în ultima clipă, însă pentru ceilați, de 17, 18 și 25 de ani, impactul a fost mortal.

Şoferul de 19 ani, Palco Eduard Norbert, era începător şi avea carnet din luna decembrie 2022. După impactul devastator, maşina a mai mers încă 200 de metri pe câmp, unde a rămas blocată. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru 3 dintre victime, Bogdan, Patrick și Daniel. Alţi trei au ajuns la spital cu răni grave.

Polițiștii l-au testat pe șoferul care avea permis de nouă luni și a reieșit o alcoolemie de 1,06 la mg/l alcool pur în aerul expirat. Familia lui s-a trezit, duminică noapte, cu poliția la ușă.

Șoferul este cercetat pentru ucidere din culpă. Cel mai probabil, la fel ca șoferul drogat care a produs tragedia de pe litoral, va fi judecat după legea Anastasia, care prevede că autorii accidentelor mortale nu mai pot primi pedepse cu suspendare, dacă au condus băuți ori drogați.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: