Acasă » Stiri » O fetiţă cu dizabilităţi, la un pas să rămână fără oxigen în timpul unui zbor Wizz Air.

O fetiţă cu dizabilităţi, la un pas să rămână fără oxigen în timpul unui zbor Wizz Air.

O fetiță a trecut prin clipe de coșmar, după ce bateriile aparatului care o ajuta să respire s-au terminat, în timpul unui zbor cu WizzAir. Aceasta, împreună cu părinții ei, trebuiau să ajungă la Brașov, însă au fost direcționați la București. Răspunsul companiei WizzAir.

“Fetiţa mea, Maria…întinsă pe jos, cu ventilaţie mecanică, pentru că WizzAir ne-a lăsat în aeroport”, spune mama copilei, potrivit observatornews.ro.
Aparatul de respirat al fetiței a rămas fără baterie, iar fiecare clipă care trecea era critică pentru viața micuței.
Ea se întorcea cu părinții de la Londra și trebuia să ajungă în Brașov. Cu toate acestea, aeronava i-a dus la București.

“Trebuie să ne dăm jos și aici să venim și o să fim ajutați. Când am venit aici nimeni nu știa nimic despre noi. Am stat acolo în depozit la găsire bagaje, ne-am încărcat puțin aparatul, am încercat într-un final cu ambulanțe cu ăstea, dar nu aveam loc și căutăm două taxiuri”, a declarat Cosmina Tătărușeanu, mama fetiței cu nevoi speciale.

O ambulanță a ajuns la fetiță, însă acest lucru nu a schimbat cu mult situația critică în care se afla micuța. Familia s-a văzut nevoită să se descurce singură, astfel că cei trei adulți și trei copii au luat două taxiuri până la Brașov, pentru care au plătit suma de 1.500 de lei.

Compania de zbor a venit după câteva ore și cu explicația: “Wizz Air confirmă că zborul W9 4457 de la Londra Luton la Brașov din 28 august a fost redirecționat către București Otopeni din cauza unei verificări neplanificate de mentenanță necesare aeronavei. Aeronava a aterizat normal, iar pasagerii au fost transferați cu ajutorul autobuzelor către destinația lor inițială, Brașov.”


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: