Acasă » Stiri » Patru copii din Ialomița, în stare gravă după ce mama lor i-a spălat cu insecticid pentru combaterea râiei

Patru copii din Ialomița, în stare gravă după ce mama lor i-a spălat cu insecticid pentru combaterea râiei

Patru copii din Țăndărei, județul Ialomița, au fost transportați de urgență la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București, după ce mama lor i-a spălat cu insecticid pentru combaterea râiei. Femeia voia să îi scape de păduchi

Femeia ar fi folosit Tomosan (insecticid folosit la oi pentru combaterea râiei). Copiii au început să se simtă rău şi a fost solicitat ajutor la 112. Medicii din Ialomița au dispus transferul către Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Cei patru copii au 1 an, 4 ani, 7 ani și 17 ani. Starea de sănătate a celui mai mic dintre aceștia s-a agravat, astfel că a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, iar de acolo s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Primii care au ajuns la spital au fost cei mici. Se plângeau de dureri de cap şi vărsături. După o oră şi jumătate şi cei mai mari s-au simţit rău şi au ajuns şi ei la spital. Mama le-a declarat medicilor că a utilizat respectiva substanță chimică deoarece copiii aveau păduchi, scrie independentonline.ro.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: