Acasă » Stiri » Tragedia din Crevedia! Drama oamenilor în urma exploziei.

Tragedia din Crevedia! Drama oamenilor în urma exploziei.

Povestea celor doi soţi care au murit în urma exploziilor. Lică, bărbatul care a făcut infarct în momentul în care şi-a văzut soţia cuprinsă de flăcări, a început să facă plângeri încă de acum doi ani, de când stația GPL a devenit depozit. Locuind extrem de aproape de locul deflagraţiei, cei doi soţi, dar şi vecinii lor, se luptau zi de zi cu mirosul puternic care se declanşa de fiecare dată când gazul era mutat dintr-o cisternă în alta.

Un bărbat a venit din Anglia când a aflat de tragedie. Și-a pierdut unchiul și mătușa în urma exploziei. Iar tatăl său este internat în stare gravă la spitalul Floreasca. Este intubat și ventilat mecanic. Povestește că surorile lui mai mici și mama au scăpat ca prin minune.

Răzvan Mirea, fiul unui răanit: Sora mea cea mică, de 17 ani, aproximativ, a auzit un mare suflu şi atunci s-a dus la taică-miu şi i-a spus, vino pentru că ceva se aude, pierde gaz! Pierdea gaz.(n.r. Tata) I-a spus fugi, fugi că murim! Că ia foc! Atunci, butelia a zburat direct în curte!

În total, 56 de oameni au fost răniți în urma deflagrațiilor. Unii dintre ei sunt și acum în stare extrem de gravă.

12 victime au fost trimise cu avioane militare la spitale din stăinătate. Jumătate dintre ele sunt intubate și ventilate mecanic. Cel mai grav este un bărbat, civil, de 63 de ani care a fost transferat la Milano. Are arsuri pe 80% din suprafața corpului.

Cel mai tânăr dintre pacienții trimiși în străinătate are 26 de ani. Este un pompier internat acum la Spitalul Militar din Bruxelles. Altul are 37 de ani. Medicii belgieni spun că sunt stabili și în curând vor fi mutați de la terapie intensivă în salon.

În spitalele din țară mai sunt acum 32 de răniți. Trei dintre ei sunt încă intubați: un pompier și doi civili.

În centrele de transfuzii sanguină din ţară, sute de oameni au mers şi astăzi să doneze viaţă pentru victimele infernului de la Crevedia.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: