Acasă » Stiri » Tâlharie la o librarie din Caracal.

Tâlharie la o librarie din Caracal.

Doi hoţi din Caracal au crezut că vor da marea lovitură la librărie. Aşa că s-au apucat să o bată pe vânzătoare ca să le dea încasările. Nici mai mult, nici mai puţin de 400 de lei.

Doi indivizi străini au intrat într-o librărie din municipiul Caracal, situat în județul Olt. Acolo au agresat o angajată a librăriei și au sustras suma de 400 de lei. Autoritățile de poliție au reușit să identifice și să localizeze pe cei doi suspecți responsabili de acest act de tâlhărie. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a primit o notificare prin intermediul apelului de urgență 112, de la o femeie din Caracal, care a relatat că doi indivizi necunoscuți au pătruns în interiorul librăriei în care lucra colega ei. Aceștia au sustras o sumă de bani și au comis violențe fizice asupra colegei sale de muncă, scrie Mediafax, citat de Observator News.

După desfășurarea anchetei, ambilor bărbați li s-au emis marți ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost apoi transferați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Mai târziu, cei doi indivizi au fost prezențați în fața Judecătoriei Caracal. Instanța a aprobat propunerea venită din partea parchetului și a decis ca aceștia să fie plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: