Acasă » Stiri » Tânar din Sri Lanka, sechetrat într-un apartament din Timişoara, mort după ce a încercat să scape.

Tânar din Sri Lanka, sechetrat într-un apartament din Timişoara, mort după ce a încercat să scape.

Anchetă de proporţii la Timişoara unde un migrant din Sri Lanka a murit în timp ce încerca să evadeze pe fereastra apartamentului în care ar fi fost sechestrat. Bărbatul, ajutat de un conaţional, a încercat să coboare de la etajul cinci al blocului pe o frânghie improvizată. Aceasta s-a rupt iar omul a căzut în gol.

Tragedia a avut loc marți seara, într-un imobil din zona Calea Torontalului, la ieșire din Timișoara. Tânărul decedat și un amic, ambii din Sri Lanka, ajunseseră în România în urmă cu câteva săptămâni, cu permis de muncă, la o firmă din Brașov.

Potrivit poliţiştilor, cei doi migranţi, profitând la un moment dat că au rămas singuri în apartament, au făcut o frânghie din cearşafuri legale şi au încercat să evadeze de la etajul 5, unde erau cazaţi. Primul dintre ei a reuşit să ajungă la nivelul parterului blocului, dar în acelaşi timp celălalt migrant cobora pe frânghia care la un moment dat s-a rupt, iar bărbatul s-a prăbuşit şi a murit la impactul cu solul. Cel care a reuşit să evadeze a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutor.
Polițiștii au reținut doi cetățeni pakistanezi, despre care cred că ar avea legătură cu acest caz.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: