Acasă » Dosare » Prostituatelor romance le place in Franta

Prostituatelor romance le place in Franta

Doua prostituate romance au fost arestate preventiv in Franta, fiind suspectate ca, in urma cu o saptamana, au injunghiat o femeie de origine africana, cu care si-ar fi disputat “teritoriul”.

Prostituata de origine africana, in varsta de 31 de ani, a scapat cu viata dupa ce a fost injunghiata de doua ori in spate si i-a fost atinsa o artera.

Ea a fost injunghiata in 13 iunie, in jurul orei 23.00, in centrul orasului Nantes. O persoana care trecea prin zona a alergat serviciile de urgenta si i-a acordat acesteia ingrijiri pana la venirea echipajului medical.

Ancheta politiei nu a durat mult, inca de la inceput anchetatorii suspectand existenta unui conflict pentru “teritoriu” intre prostituate.

Cu o zi inainte de a fi agresata, doua prostituate de origine romana au depus o plangere pe numele femeii. Acestea aveau rani pe scalp si sustineau ca au fost agresate de prostituata de origine africana, in timp ce se aflau pe terasa unei cafenele. Anchetatorii nu au reusit sa stabileasca deocamdata daca prostituata de origine agricana le-a atacat pe cele doua romance.

Politistii le-au retinut, joi, pe cele doua romance suspectate ca au incercat sa o ucida pe prostituata de origine africana. Cele doua femei, in varsta de 23 si, respectiv, 24 de ani, au fost duse in arest, la Nantes.

Vineri seara, procurorul a dispus inceperea anchetei penale pentru tentativa de omor. El a cerut arestarea preventiva a celor doua romance, una dintre ele fiind acuzata ca ar fi folosit cutitul si cealalta ca ar fi ajutat-o pulverizand asupra victimei gaze lacrimogene.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Un comentariu la "Prostituatelor romance le place in Franta"

  1. Johanna spune:

    Hei hei hei gagica…vino-n-coa sa-ti trag un pumn in fata:-)…Toate sunteti urate rau…La asa meserie nu o sa aveti niciodata bani si intotdeauna o sa fiti vrajitoare cu matura in mana.

Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!


%d blogeri au apreciat: