Acasă » Dosare » Guvernul isi schimba purtatorul de cuvant, pleaca Muntean – vine Dan Suciu

Guvernul isi schimba purtatorul de cuvant, pleaca Muntean – vine Dan Suciu

Odata instalat la Palatul Victoria, Mihai Razvan Ungureanu, a inceput sa isi formeaze echipa. Seful cabinetului a inceput cu, poate una dintre cele mai importante functii, cu cea de purtator de cuvant, esentiala in aceasta perioada in care imaginea Guvernului nu este tocmai cea mai buna.

Premierul l-a numit in functia de secretar de stat, purtator de cuvant al Guvernului, pe Dan Suciu, jurnalist specializat in domeniul economic.

Acesta urmeaza s-o inlocuiasca pe Ioana Muntean, care si-a prezentat demisia odata cu schimbarea cabinetului.

Noul premier a invitat-o sa ramana in echipa sa, dar nu in functia de purtator de cuvant pentru care premierul doreste neaparat un jurnalist cu profil economic, potrivit unor informatii aparute in media.

Si se pare ca ea deja a acceptat propunere, ramanand in functia de secretar de stat, in echipa de comunicare de la Guvern.

Dan Suciu este absolvent al Facultatii de Filosofie – Universitatea din Bucuresti si al unui master de Politici Publice.

In prezent este doctorand in economie. El are o experienta jurnalistica de aproximativ 18 ani, a scris pentru publicatiile Banii Nostri, Privirea, Prezent, iar din 2006 a fost realizator al postului TV Money Channel.

Lista persoanelor luate in calcul pentru instalarea pe acest post a inclus mai multe nume de fosti si actuali jurnalisti specializati in economie, dar unii dintre acestia au refuzat oferta din cauza mandatului scurt al Guvernului, pana la alegerile parlamentare din toamna, si a contextului politic.


Vezi toate știrile în timp real și pe telefonul tău mobil: www.crimetv.ro


Lăsați un comentariu


Comentați cu atenție! Vizitatorii își asumă responsabilitatea pentru textul introdus!